Barbara TIPS

Traktatie voor de juf

30 juni 2016

Lieve juf,

Ik vind je lief

en ik ben blij

dat je volgend jaar

weer mijn juf bent.

Je kent het vast wel; elk jaar, einde van de schoolperiode, is het weer raak, zeg maar druk! Elk kind heeft nog de laatste feestjes te vieren, eindafsluitingen van sport of muziek en vaak komt dan ook tussendoor een juffen- of meesterfeest. Een, door de school georganiseerde, dag dat er een paar juffen of meesters jarig zijn. Niet echt dus, maar gepland om het zo wat overzichtelijker te maken. Bij Zonne ben ik klassenmoeder en dus vaak in de weer om hulpouders te regelen (lees: ronselen;) voor speciale schoolactiviteiten. Op dit moment ligt mijn focus op het juffencadeau.

Het idee kwam een paar weken geleden zo maar in me op. Er zijn nu al 34 kinderen bij Zonne in de klas, dus de omvang moet wat binnen de perken blijven. De juf van Zonne is nogal gek op thee. Alle kindjes uit de klas kregen een gekleurde wikkel mee, waar precies een theezakje in past. Op deze wikkel mocht een mooie tekening gemaakt worden en wellicht nog een lieve boodschap. Doet het altijd goed;) Daarin gaat een theezakje, wat zijzelf lekkere thee vinden. Bij deze webwinkel hier, vond ik de perfecte theedoos met glazen deksel, zodat alle creaties ook goed te zien zijn. Ik zie nu trouwens ook dat hij in de aanbieding is!

Vandaag heb ik deze theedoos gevuld met alle mooie persoonlijke creaties. Yeah, het is af,  toch weer fijn. Ik ga hem straks mooi inpakken met een lintje eromheen en dan gaan we dit volgende week woensdag overhandigen met zelfs nog een leuke tegoedbon erbij. Heb jij nog leuke cadeau en/of knutsel ideetjes te delen? Zet ze maar onder deze blog. Tips kunnen we altijd gebruiken!

Voor de juf van Zonne hoop ik dat het een dorstige zomervakantie wordt, zodat ze de mooie theedoos vaak open doet….. en zal ze de tekst van Zonne hierboven in haar herinneringen opslaan? Ik hoop het;)

Traktatie voor de juf-1

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Blogbericht overzicht juni 2017. Berichten van mij en andere bloggers 3 maart 2018 at 22:55

    […] Bij shopaholiek  kwam ik een ontzettend leuke cadeau voor de juf tegen. Het is dan wel een bericht van vorig jaar. Maar ik kwam het nu pas tegen. En vond het zo leuk dat ik het toch wilde noemen. […]

  • Leave a Reply