TIPS

Smooshy Mushy 3 en nog meer leuke cadeautips

23 november 2018
Smooshy Mushy 3

This is the season for giving

Nog maar even en dan is het 5 december en snel daarna volgt de kerst. Een tijd vol fijne en gezellige momenten met je gezin en familie. Surprises, gedichten, kerstoutfits – en diners en natuurlijk cadeautjes. Cadeautjes geven is zo leuk, zeker aan je kinderen. Wat je geeft is nog best een puzzel. Voor Thijs ben ik er al uit, maar voor Linde zoek ik nog een hoofdcadeau. Leuke, wat kleinere cadeautjes voor meiden weet ik genoeg en onze favorieten zal ik vandaag met je delen.

Smooshy Mushy 3

De grote squishy hype is over, maar de Smooshy Mushy squishies blijft Linde erg leuk vinden. En ik snap wel waarom, de figuurtjes zijn zo schattig, de kleurtjes zo lief. Ze ruiken lekker en ook de kleine bijfiguurtjes zijn om op te vreten. Dit is al weer de derde Smooshy Mushy serie en deze keer zitten ze verpakt in een ijsco vorm. We hebben deze schatjes al even mogen testen en ze lijken ook wat steviger en minder snel/niet te scheuren. Smooshy Mushy 3 is exclusief verkrijgbaar bij Intertoys.

Smooshy Mushy 3

Armcandy for kids

Snuik for kids verkoopt letterlijk armcandy voor kinderen. Elke armband, haarclip, broche of ketting heeft de vorm van een snoepje. Denk aan spekjes, snoephartjes, engelse drop en zo leuk in deze tijd van het jaar; Sinterklaasschuimpjes. Lindes pakketje van Snuik for kids kwam super leuk verpakt binnen en de heerlijke snoepgeur die uit de enveloppe kwam maakte de beleving compleet. Snuik for kids is te koop bij diverse leuke shops en op hun eigen website.

Snuikforkids

Pop Cutie

Ook het sierradenmerk Pop Cutie vindt haar inspiratie in lekkernijen. Onze favoriet is de donutketting. Kijk voor alle andere lekkere hapjes voor om de nek van je dochter eens bij De Kleertjesfabriek, die dit leuke merk verkoopt. Lindes outfit van Brian+Nephew shop je hier ook en de sale is begonnen.

Pop CutiePop Cutie

ORB Odditeez Xtreme Slimiballz

Say what? Ben ik even blij dat ik geen vlogger ben die dit soort woorden uit mijn mond moet krijgen. Vertellen wat het is kan ik je wel, de ORB Odditeez Xtreme Slimiballz, is de grootste slijmbal ter wereld. Naast heel groot is hij ook heel flexibel, super leuk om op de grond te laten vallen of uit te trekken. Ik zal je eerlijk bekennen als ik hem zie liggen, moet ik er altijd even aan zitten.

ORB Odditeez Xtreme Slimiballz

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply