HOT or NOT

HOT OR NOT: Make-Up

10 juni 2016
Make-Up (1)

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: Make-up bij kleuters

Make-up bij kleuters en een complete make-over zie je in Nederland bijna niet, maar in Amerika zijn dit soort schoonheidskoninginnetjes razend populair. Er zijn zelfs reality series over. Ik kijk er met gemengde gevoelens naar… Haren worden geblondeerd en in de krul gezet, nageltjes van handjes en voetjes in een french manicure, airbrush van top tot teen, nepwimpers, neptanden en dicht geplamuurde fijne smoeltjes … Of ze het zelf ook zo tof vinden betwijfel ik, voor mij een vette “NOT” dus! Kleine meisjes die stiekem de make-up tas van hun moeder hebben buitgemaakt en hun hele gezicht mooi onder hebben geschminkt, vind ik wel weer een dikke “HOT”!  Wie oh wie zorgt er voor een smile op mijn gezicht;)


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply