HOT or NOT

HOT OR NOT: Damaged trend

28 april 2016
HOT OR NOT (8)

ZEG HET MAAR?! IS DIT HOT OR NOT?.

Is dit nou HOT of echt een vette NOT? Wat voor de één very fashionable is is voor een ander vreselijk ordinair of gewoon niet je smaak. Geef gerust je mening want daar zijn wij namelijk echt reuze benieuwd naar maar we laten hier iedereen in zijn waarde, want gelukkig heeft iedereen een eigen smaak. Laat ons ook weten hoe je dit item zou combineren, wie weet doen we nog leuke ideetjes op en veranderen we van mening.

Vandaag in HOT OR NOT: de damaged trend

Dit is er weer zo eentje waarvan ik eigenlijk stiekem best wel weet dat de meningen heel erg verdeeld zullen zijn. Ik hou van ripped jeans, des te meer vintage des te beter. Ik vind het echt supertof. Ik heb voor beide kids al wat van die damaged vintage look. Blue Rebel heeft bijvoorbeeld verfspatten op de gebleekte denim, en bij Vingino zag ik al ripped jeans. Dus ja… ik vind het echt helemaal te gek en helemaal mijn stijl.

En jij? Wat vind jij ervan? Vind jij dit te ver gaan of vind je dit HOT? Laat het ons vooral weten in de comments 🙂

Deze broek is trouwens van Vingino en die shop je bij Kixx Online.

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply