BOY REVIEWS

Sebastiaan in SuperRebel kidsGear, summer 2016

24 april 2016
2

TROPISCHE SFEREN VOOR DE ZOMER

Wat een vrolijke coole set van SuperRebel kidsGear voor aankomende zomer heeft Sebastiaan aan. Hij beeld zich ondertussen in dat hij degene is, die daar onder de palmbomen op een hagelwit strand zit. Wat kijkt hij uit naar de zomervakantie. Kan hij eindelijk weer met zijn surfboard de zee in…

SuperRebel KidsGear is een tof label met gewoon een erg leuke, hippe en fijne collectie voor jongens en meisjes. Alles is te combineren met elkaar. Deze set van SuperRebel is naast de vrolijke print ook erg stoer en sportief. Als het te warm is, kan je de sweater vervangen voor het witte t-shirt van SuperRebel dat Sebastiaan al in een eerder review aanhad. De materialen zijn zacht en stevig. SuperRebel KidsGear is een label met een knipoog. De aandacht voor details is opvallend en speels. De sweater heeft verlengde manchetten met een duimsgat erin. De sweatshort is door de omslag onder aan de pijp net iets stoerder, en het koord in de taille is afgezet met gekleurd garen. Ook het oranje duivelslogo van SuperRebel ontbreekt niet op deze outfit. Sebastiaan was gelijk helemaal weg van de vrolijke print en heeft de sweater al regelmatig aangehad. Nu nog even wachten op het zonnetje, dan kan ook snel de sweatshort van SuperRebel uit de kast!

Jongens houden nu eenmaal van felle kleuren en prints. Ook zachte en comfortabele kledingstukken scoren hoog op het lijstje. Ze zijn actief, sportief en beweeglijk. Althans die jongens van mij dan. Sebastiaan draagt het allerliefste de sweatstoffen. Ik geef hem geen ongelijk, want het voelt zacht en prettig. Het is fijn dat SuperRebel KidsGear de collectie écht afgestemd heeft op wat jongens en meisjes graag willen dragen. Zo komt een label verder in de fashionbranche, wordt het groots, en ook zeer bekend in de detailhandel. Maar, ppssst, ik denk dat ze dat ondertussen al wel zijn hoor. Dan is het niet meer alleen mijn favoriete merk, maar hopelijk ook nu die van jullie…;)

SHOPPEN: SuperRebel KidsGear

SNEAKERS: Hip

DSC_0109DSC_0083 DSC_0115 DSC_0099 DSC_0162DSC_0203 DSC_0122


Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply