GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Eva in Ninni Vi, zomercollectie 2016

19 februari 2016
Untitled design (79)

IS DIT HET MUSTHAVE-JURKJE VAN NINNI VI VAN DEZE ZOMER?

Lucky me: Dit jaar zien we zwart in de collectie van Ninni Vi. Ik persoonlijk ben daar heel blij mee: van een kleurtje word ik ook heel blij, maar op het moment is zwart toch wel een beetje “mijn dingetje”. Dochterlief is natuurlijk much more in de kleurtjes, ze zit nog steeds heerlijk in de roze fase. Volg je mij een beetje dan weet je dat geel mijn absolute lievelingskleur is. Laten al deze kleuren nu samen komen in dit supergave zomerjurkje van Ninni Vi.

Volgens mij ben ik niet enige die mijn oog op dit jurkje heb laten vallen, want dit jurkje kan zomaar wel eens het musthave-jurkje van Ninni Vi uit de zomercollectie worden. Over een tijdje, nu is het echt nog te koud, draag ik dit jurkje met een zwart/geel of knalroze vestje…. of dit jasje van Ninni Vi. Als je goed kijkt zie je dat dit Chanel-achtige modelletje gemaakt is van een katoenen kanten stofje voor een romantische touch. Met dit jasje heb ik ook al een andere toffe combi in mijn gedachte… die laat ik binnenkort zien.

Dit setje style je af in dezelfde stijl met de sokken (yep… ik heb zwart gekozen, maar ze zijn er natuurlijk ook in andere kleuren) en de roze laarsjes met hippe wittte trendy zolen, echt de trend van deze zomer.

Tja, wat zal ik er verder over zeggen: het zal oud nieuws zijn als ik zeg dat het stofje weer hartstikke zacht is. Wel nieuw dit seizoen is trouwens dat je de kousen niet meer omslaat maar gewoon een beetje “slobbig” draagt. Eva draagt hier maat 110/116. Die zit echt heel goed op maat, misschien zelfs een tikkie aan de kleine kant.

Dus…… ALOHA, laat de zomer maar komen!

Helaas moeten jullie nog wel even geduld hebben: Ninni Vi is vanaf donderdag 25 februari te koop…..maar a.s. maandag hebben wij al een kleine verrassing voor jullie. Of misschien zelfs wel meer 🙂

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply