Hanneke MEET US

Hanneke

9 december 2014

Hi! Ik ben Hanneke en samen met mijn man heb ik 3 prachtige kinderen: Mats (8,5), Aukje (bijna 7) en Sepp (4). Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Almere maar in 2004 ben ik verhuisd naar Nijmegen, jawel, voor de liefde! Ik heb best een tijdje moeten wennen maar inmiddels is het helemaal mijn stad. Nijmegen is prachtig en ik zou niet snel meer vertrekken. Ik ben altijd al gek geweest op kinderfashion maar sinds de geboorte van mijn dochter ben ik mij er pas echt  in gaan verdiepen. Inmiddels is het een echte passie om op zoek te gaan naar de nieuwste trends op het gebied van kindermode. Ik houd ervan!

Ik ben in Nijmegen afgestudeerd aan de HBO en werk 3 dagen in de week als leerkracht bovenbouw in het basisonderwijs. Ik vind het geweldig om met kinderen te werken en ze te helpen zich goed voor te bereiden op de maatschappij. Kinderen leren van mij maar ik leer ook zeker elke dag van de kinderen. Verder ben ik creatief en altijd wel bezig. In 2008, vlak na de geboorte van mijn oudste zoon, kocht ik mijn eerste spiegelreflex. Al snel merkte ik dat ik het fotograferen fantastisch vond om te doen. De eerste jaren was het puur een hobby tot ik steeds meer aanvragen kreeg van andere mensen of ik hun gezin eens op de foto wilde zetten. In 2011 heb ik mij geregistreerd bij de kvk en ben ik een eigen bedrijfje begonnen. Ik heb 5 jaar lang met heel veel plezier kinderen, gezinnen en (newborn)baby’s gefotografeerd in mijn eigen studio(otje). Helaas was het niet altijd makkelijk te combineren met mijn eigen gezin en mijn werk in het onderwijs. Vorig jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met mijn bedrijfje. Met fotograferen zal ik nooit stoppen, ik fotografeer nog elke dag.

Sinds kort mag ik mij lid van het enthousiaste team van Shopaholiek noemen. Toen ik eind vorig jaar gevraagd werd of ik blogs wilde komen schrijven, hoefde ik eigenlijk niet heel lang na te denken. Ik houd van kinderkleding, ik schrijf graag én ik heb weer een erg leuk doel in de fotografie! De meeste blogs die ik schrijf, gaan over mijn dochter. Aukje vindt het fantastisch om model te staan en de camera houdt van haar. Ook deelt Aukje mijn liefde voor mooie kleding. Dat zie je ook terug in de foto’s. Toch komen mijn jongens ook af en toe voorbij. Ook zij vinden het leuk om te poseren maar dan het liefst op een gave locatie.

Facts

  • Mijn liefde voor en kennis van fotografie zie je terug in mijn blogs
  • Aukje en ik hebben de grootste lol bij het maken van de foto’s
  • Mijn diverse achtergronden en studiospullen komen zo nog prima van pas
  • De kleding heeft de meeste aandacht maar ik probeer ook altijd de spontane momenten te pakken tijdens de fotosessies
  • Ik schrijf nu elke week tenminste een blog
  • We houden van stoer en eigenwijs.
  • Mijn blogs zijn persoonlijk en vaak ook met een tikkeltje humor
  • Naast fotograferen vind ik werken met Photoshop minstens net zo leuk
  • Ik heb mij sinds kort verdiept in Instagram en ik vind het leuk als je mij hier volgt
  • In 2017 ben ik zeker van plan om mijn lijst met blogs veel langer te maken

Hieronder zie je een aantal blogs, die ik sinds november 2016 heb gemaakt

 

Meet us Hanneke         Label 74

DJ Dutch Jeans & B.Nosy

Patrol Industries & Shoeby

Meet us Hanneke

Aukje in Ninni Vi

Funky XS & Braqeez

We fashion & Name it

meet_us_3     Tumble ’n dry & Braqeez

Billy & Lilly

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply