Barbara

Terugblik Barbara

21 december 2016
Barbara

SHOPAHOLIEK 2016

Gisteren lazen jullie de terugblik van Anouk. Ook ik mag een terugblik schrijven over het afgelopen jaar bij Shopaholiek. Het was een avond in april. Ik zat met mijn vriendin Anouk  (en tevens buurvrouw) te eten in ons stadje. Ik vertelde vol enthousiasme dat Annemarie mij had benaderd om te gaan bloggen voor Shopaholiek. Ik zag in de ogen van Anouk even een opmerkelijke blik. Wat bleek, zij was ook gevraagd door Annemarie om te schrijven, hoe toevallig! Annemarie wist niet dat wij elkaar kenden, dus het was allemaal wel heel toevallig en grappig.

Kindermode daar ben ik, sinds ik kindjes heb, dol op. Al kocht ik voor baby Bobbie écht geen merkkleding en wat ik kocht dat kwam uit de sale. Nu ben ik drie dochters verder en sta ik ermee op en ga ermee naar bed. Shopaholiek is absoluut een geweldige aanvulling op mijn dagelijkse bezigheden. Foto’s maken deed ik al veelvuldig en bijna elke dag op Instagram. Kijk maar eens op mijn account barbara.vanschaik. Op de allereerste foto staan de allereerste stapjes van Nova.

Foto’s maken, vind ik dus geweldig om te doen. Een blog schrijven was daarentegen nieuw voor mij. Ik kwam er vrij snel achter dat ik de tekst zo op papier had gezet en het allerbelangrijkste dat ik er ontzettend van genoot en nog steeds van geniet.

Mijn meest memorabele moment bij Shopaholiek was toch wel de lancering van NINNI VI winter 2016. Ik kreeg kort van te voren te horen dat ik een review mocht maken voor alle drie mijn meiden. Het was alleen dinsdag en woensdag moest ik de meisjes op de foto hebben gezet voor de blog van die avond. Die dagen waren bloedheet. Het kwik liep op tot 30 graden. We probeerden zo goed mogelijk te regelen dat ik de setjes zo snel mogelijk zou krijgen, alleen was per express verzenden al niet meer mogelijk. Een gewone postzegel werd op het pakket geplakt. Nu komt onze postbezorger vaak pas rond 19.00 uur aan de deur, dus uit de brand was ik nog steeds niet. Die dinsdagavond zat ik op de uitkijk op zoek naar de pakjesbezorger en toen hij net te snel langsreed, zijn mijn man en ik achter hem aangescheurd. Mijn man de ene kant op en ik de andere. Waar was het busje gebleven?

Gelukkig kon ik hem aanhouden een paar straten verderop en was hij mijn redder in nood. Woensdagochtend 8.00 uur, voor zijn ronde, stond hij met het postpakket voor de deur. Je begrijpt dat ik een gat in de lucht heb gesprongen en hem wel duizendmaal heb bedankt!

Die middag trokken mijn meiden de prachtige NINNI VI setjes aan in de bloedhitte en was ik tot na middernacht mijn verhaal aan het opschrijven. Nu denk je misschien wat een toestand en op dat moment heb ik best wel even iets gezegd wat het daglicht niet kon verdragen. Uiteindelijk kwam toch alles goed en gaf me dat zo’n enorme voldoening, dat ik me echt compleet gelukkig voelde!

Ik hoop ook de aankomende tijd nog heel veel “avonturen” te beleven voor en met Shopaholiek, want ik geniet enorm van de interactie met jullie en mijn mede bloggers én bovenal van het bloggen!

Een heel sprankelend en fashionable 2017 gewenst van de girls en van mij!

XXX, Barbara

Meer blogs van Barbara lezen, klik dan hier.

sneak-review

Ninni Vi Sneak Review 2

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply