MAMA-INSPIRATIE Marieke TIPS

Home Spa before Schoolrun!

29 september 2022

Me-time moet je plannen toch? Heel belangrijk en toch schiet het er snel bij in door de dagelijkse drukte…. echt even helemaal tijd voor jou zelf alleen!

Na de vakantie weer even wennen aan het ritme van alledag….werken, school , sporten verjaardagen en speelafspraakjes. Daar ergens tussenin moet je dan ook de tijd vinden goed voor jezelf te zorgen. Dus toen ik laatst om 05.00 wakker lag met een drukke dag voor de boeg en s’avonds een etentje op de planning bedacht ik mezelf eens even heerlijk onder te dompelen in mijn eigen Home Spa, alvorens de rest van ons circus wakker zou worden.

Met de nieuwe verzorgingslijn van Geurwolkje creëer je een echt relax moment in je eigen badkamer! De collectie bestaat uit 4 verschillende geur lijnen, na het lezen van alle omschrijvingen en geurblends koos ik voor Glow and Flow : “Zit je jezelf een beetje in de weg? Ben jij jouw flow even kwijt? Laat jezelf weer stralen door middel van ons natuurlijke Glow & Flow.

Een 100% plantaardige en vegan lijn die je net dat beetje extra geeft. Die jou weer in je licht laat staan. De 100% etherische oliën van eucalyptus, lemongrass en sinaasappel laten jouw levensenergie weer stromen en verspreiden een frisse en zachte geur met een vleugje citrus. De eucalyptus in deze blend geeft je een fris en open gevoel. Het heeft helende eigenschappen die een stimulerend effect op lichaam en geest hebben. Lemongrass geeft energie en heeft een positief effect op jouw humeur. Sinaasappel laat je stralen, helpt ontspannen én zorgt dat je lekker slaapt…. Alles wat ik nodig heb!

De verzorgingslijn bestaat uit een handzeep, douchegel, bodylotion en massageolie Ik verrijkte dit me-time moment met een heerlijke natuurlijke geurkaars; Be Chilled op basis van Lavendel en Venkel! Beneden in onze woonkamer vernevelde ik de bijpassende olie in ons Geurwolkje Zo had ik de perfecte start van de dag before Schoolrun en konden mijn Kids en Partner ook nog even mee genieten! Al deze producten zijn prachtig verpakt en echt een plaatje in je badkamer of op het aanrecht!

Tip! Wij houden van hergebruiken. Jij toch ook? Wanneer jouw product op is kun je deze fles opnieuw gebruiken. Vul hem met jouw favoriete wasmiddel, of zet er droogbloemen in.

Wil jij jouw eigen Me-Time momentje plannen? Shoppen doe je hier, en met code SHOPAHOLIEK10 ontvang je 10% korting op je bestelling t/m 1 November! Enjoy!

Liefs Marieke

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply