Geen categorie

Alix the Label voor ‘kids’

17 oktober 2021
Alix the Label

Eindelijk is het zover en komt Alix the Label na zeven alleen voor dames mode te hebben gelanceerd nu ook met een lijn voor kids. Deze zal verkrijgbaar zijn online via www.alixthelabel.com en in de twee ‘flagstores’ van Alix the Label in Den Bosch en Eindhoven.

Zoals we van Alix the Label gewend zijn is het stoer, rebels en avontuurlijk. Deze lijn wordt uitgebracht onder de titel “too cool for school!” Ik heb de foto’s gezien en eerlijk: zo gaaf, zo rebels en ja bijna te stoer voor school, maar zooooo leuk!

De eerste collectie bestaat uit 16 onderdelen die deels unisex zijn. Waar Alix the Label voorheen alleen op dames was gericht, proberen ze bij de kleintjes dus een bredere doelgroep aan te boren. Het panterprintje mag natuurlijk niet ontbreken en ook het spijkerjack niet. Prijzen liggen tussen 19.95 en 89.95 en maten gaan van de allerkleinsten tot en met 8 jaar. Voorlopig zullen ze met twee collecties per jaar komen.

Ik ben echt om, wat een gave collectie. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply