Geen categorie

GIVEAWAY – Korean Kitchen bij je thuis!

1 februari 2021

Een geheel verzorgd diner voor twee…

Afgelopen weekend was het een feestje bij ons thuis. Wonko, @Korean Kitchen, kwam bij ons de maaltijd verzorgen op zaterdagavond. Ik hoefde voor niets te zorgen. Hij kwam met alles, het eten, Koreaanse shotjes en servies. Het fenomeen “diner aan huis” is ons niet vreemd, gezien de tijd waarin we leven we weinig andere opties hebben om ons een beetje weekendvermaak te geven. En echt iemand in huis halen die voor je kookt, geeft net iets meer gezellige interactie dan alleen eten afhalen.

Ik kan me zo voorstellen dat heel wat gezinnen uitkijken naar volgende week wanneer de kinderen van de basisschool weer langzaam mogen gaan opstarten. Even weer terug in het normale ritme komen. Het is vreemd om te zeggen, maar het lijkt ook wel of de vermoeidheid steeds meer toeslaat ondanks dat we veel thuis zijn. In eerste instantie gaf dat een gevoel van vrijheid, bijna vakantiegevoel of tenminste “vrije dagen”-gevoel. Dat is inmiddels wel omgezet in een zekere sleur… Nou om deze sleur te doorbreken hebben wij voor jullie een fantastische “giveaway”. Helaas slechts eentje, een diner voor twee, maar wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

Zijn jullie al bekend met de Koreaanse keuken?

De Koreaans keuken is hip! Kenmerkend voor Koreaanse gerechten is het gebruik van gezonde, magere en gevarieerde producten. Sojasaus, sesamolie, sesamzaad en gochujang (gefermenteerde Koreaanse peperpasta) vormen vaak de basis voor marinades en sauzen.
Koreaans eten doe je in gezelschap en minstens net zo belangrijk als de smaak is de presentatie van de gerechten. Koreaans eten is gezond en lekker licht! Kijk maar eens op de site van Korean Kitchen om een goed idee hiervan te krijgen!

Giveaway

Wat mogen wij weggeven? We mogen onder onze volgers een diner voor twee verloten, geheel verzorgd. De “Korean Kitchen” komt bij je thuis koken en komt met alles dat hiervoor nodig is. In overleg zal een datum vast gesteld worden.

Wat moet je hiervoor doen?

De uitslag maken wij bekend op Valentijnsdag, 14 februari, en wordt op de instagram accounts van zowel Shopaholiek als Marieke_hagesteijn bekend gemaakt.

 

Korean Kitchen

 

 

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply