BOY Marieke REVIEWS

Review and Give-Away –>SKURK Fall-Winter 2020

22 september 2020

Al weer even geleden werd Sil uitgenodigd op een prachtig kasteel in Heeswijk voor het shooten van de nieuwe KINGDOM-wintercollectie van SKURK, helemaal in het thema van stoere ridders en dappere strijders! De super gave collectie ligt inmiddels bij alle verkooppunten en dus is het tijd voor een Review!

SKURK is inmiddels een vaste prik in ons seizoensrondje, en daar waar wij eerst regelmatig hoorden dat mensen nog niet bekend waren met het merk is het inmiddels niet meer weg te denken uit kinderkledingland! Het hippe boyslabel wint terrein en dat is zeker niet voor niets! Stoere comfortabele kleding, mooie pasvormen en prachtige kleuren! Voor dit seizoen is gekozen voor army, bordeaux, donkerblauw, zwart en grijs met hier en daar een neon oranje accent.

Ik werd tijdens de shoot direct al heel enthousiast van deze collectie! Dat kwam vooral ook door de gave details, zoals de super stoere logo-banden die aan de binnenzijde van de vesten zijn bevestigd …hoe handig! Body-cross staat toch echt wel een heel stuk stoerder dan omgeknoopt om je middel. Ideaal in deze tijd waarbij ze s’ochtends echt nog wel een vest nodig hebben en de temperaturen s’middags wat meer opgelopen zijn.

Bordeaux is nieuw voor ons in Sil zijn kast, maar wat staat het hem gaaf! Zo’n heerlijk warme kleur en super te combineren met donkerblauw! Deze set moest er komen, ook leuk weer eens wat anders! De jogg-pants van SKURK zijn deze winter verkrijgbaar in 5 mooie kleuren en zijn mooi van pasvorm. Ze vallen wel wat langer dan gemiddeld.

Verder zien we in deze collectie prachtige shirts en heerlijke Hoodies, ook echt een musthave deze winter! En kijk die stoere details en prints op de achterzijde, die maken het echt af als je het mij vraagt! En het leuke is dat alles met elkaar gecombineerd kan worden, ideaal toch!

Maatinfo: Sil is 136 cm lang en draagt van alles maat 134/140 . De jogg zou hij ook nog passen in maat 122/128, deze droeg hij tijdens de shoot en viel precies op maat.

Wij zijn fan, jullie ook?

En weet je wat nou het allerleukst is…wij mogen een item uit de nieuwste collectie verloten onder onze volgers ! Wat moet je daarvoor doen:

Volg @skurk boyslabel en Sil op hun socials en laat ons weten welk item in welke maat jij zou willen winnen! 

Liefs Marieke

Wil je mij en mijn gezin volgen op instagram, dat kan…je vind ons hier

 

skurk 6

skurk 4

skurk 5

skurk 3

skurk2

skurk

skurk 9

skurk 8

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply elisabeth timmermans 25 september 2020 at 06:49

    vooronzecoolekleinzoontijezo’nprachtigvestinmaat146datzoutegekzijn

  • Leave a Reply