Anouk BOY NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! Birthday boy Thije in MortenZ SS17

20 februari 2017
SNEAKmtz

MORTENZ ZOMERCOLLECTIE 2017

Thije is vandaag jarig en laat jullie op zijn verjaardag de allereerste Shopaholiek MortenZ sneakpreview van de komende collectie zien! MortenZ behoeft weinig uitleg, de grote broer van Ninni Vi kenmerkt zich door een sportieve stijl met een superfijne pasvorm en optimaal draagcomfort.

Als op-en-top Ninni Vi fan met ook een zoon kon het natuurlijk niet anders dan dat we dit merk ook moesten proberen toen in 2014 de eerste collectie uitkwam. Direct waren wij om. De fijne stoffen, stoere sporty look en vooral de super pasvorm gaven MortenZ een vaste plaats in Thije z’n kledingkast.
Dit seizoen is MortenZ geïnspireerd door het strandleven en de teksten en prints verwijzen hier regelmatig naar. Denk aan surfboards en teksten als MortenZ Beach. Je waant je direct op een heerlijk zandstrand ergens ver weg…

Thije laat jullie een mooie antracietkleurige sweatpants met zwarte bies en boord zien. De gele tekst is lekker zomers en geeft de mogelijkheid tot veel mixen en matchen met andere items. De broek is gemaakt van een zachte sweatstof en zit dus heerlijk.
De knalgele polo maakt de outfit preppy en classy terwijl het shirt juist de sportieve look weergeeft. Ik hou van beide en vind het super dat je zoveel kanten op kunt met zo’n comfy broek. Het shirt is allover geel/grijs gestreept en heeft een mooie zwarte surf-print met tekst. De V-hals vind ik zelf een leuk detail, het geeft het shirtje extra flair mee.

Facts:

 • Thije draagt de hele set in maat 134/140. Hij is zo’n 138 cm lang.
 • MortenZ is te koop vanaf donderdag 23 februari 09.00 uur.
 • Verkrijgbaar van maat 98 t/m 164.
 • Stoer, sporty en comfy, dat is waar MortenZ voor staat.
 • De tailleband van de broek is 32 cm (breedste deel) en de pijplengte 82 cm incl. tailleband.
 • Polo: oksel-oksel 36 cm en lengte vanaf schouder 54 cm.
 • Shirt: oksel-oksel 35 cm en lengte vanaf schouder 54 cm.
 • Dit is de ultieme broek voor gymdagen, zwemles etc. Hij zit heerlijk, staat geweldig stylish, soepel en is makkelijk aan en uit te trekken zonder gedoe.

Fashionideetjes:

 • De broek is nu al perfect te dragen! Korte mouwen zijn vaak nog wat te koud, maar de MortenZ longsleeves van afgelopen winter passen er ook geweldig bij.
 • Vestje erover is natuurlijk ook een goed idee.
 • Kijk ook eens bij de prachtige sneakers van MortenZ, deze liggen nu al in de winkels.
 • Draag het shirtje over de polo voor een ‘college’ uitstraling. Zit ook nog eens lekker warm, dus voor nu een prima idee.

Shoppen:
MortenZ koop je vanaf donderdag 23 februari in je favoriete stenen winkel en online hier,  hier en hier.

Hou Shopaholiek de komende tijd in de gaten, want er is nog veel meer moois wat we gaan laten zien! Wat dacht je van een GIVE-AWAY, nog meer Ninni Vi én Mortenz sneaks en misschien wel een sneakpeek van het kleine zusje van Ninni Vi: Little Ninni Vi.

Stay tuned!

Heb je vrijdag Thije’s zusje Benthe in Ninni Vi gezien? Lees de blog hier terug.

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.
Ook kun je haar en haar kids volgen op Instagram: @anouk_klaassen

mortenz

mortenz

mortenz

mortenz

mortenz

mortenz

mortenz

mortenz

mortenz


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply MortenZ zomercollectie 2017 | Shopaholiek 22 februari 2017 at 22:21

  […] Shop de nieuwste items in onze Shopaholiek Shop! Ga naar de shop .shop-button { display:block; border: 1px solid; font-size: 10px; text-transform: uppercase; letter-spacing: 2px; font-family: "Lato"; font-weight: 700; text-align: center; margin:25px 0; padding: 16px 0; color: white; background: #dd7777; border-color: #dd7777; } .shop-button:hover { text-decoration:none; } […]

 • Leave a Reply