Marieke TIPS TRAVEL

Wij gaan op vakantie en nemen mee….CoolCabanas!

18 juli 2020

Wij gaan op vakantie en nemen mee onze CoolCabanas van Cool@theBeach! CoolCabanas zijn de koelste strandtentjes ter wereld en sinds kort dus ook verkrijgbaar in Nederland. Ze bieden schaduw zodat je de hele dag zorgeloos aan het strand kunt zijn. Ze zijn licht, staan stevig, zijn eenvoudig op te zetten en zien er supercool uit.

Ben je met je gezin op pad? Dan zijn de tentjes ook nog eens goed herkenbaar voor de kids. Bovendien helpen ze je om op een natuurlijke manier 1.5 meter afstand te bewaren. CoolCabanas zijn niet alleen populair aan het strand. Ze kunnen ook perfect worden gebruikt in de tuin ,aan het zwembad of net als ons vandaag tijdens een picknick en zijn zo handig in gebruik dat ze zelfs door 1 persoon kunnen worden opgezet. Daar werd ik direct heel enthousiast van, want ik ben ook regelmatig met de kids te vinden bij Billybird Park Hemelrijk, wat zo ongeveer in onze achtertuin ligt. Ik heb daar al menig gevecht gehad met een schaduwtentje waarvan ik er de stokken niet eens in krijg door de wind of een parasol die continu wegwaait wanneer de wind eronder slaat.

Dus die CoolCabana moest er komen! Ik vind een fijne schaduwplek creëren namelijk wel prettig, zodat we ook af en toe even uit de zon kunnen op de warme dagen. Het doek van de Cabana is UV-werend dus je bent meteen beschermd tegen de schadelijke invloeden van UV-licht. De kinderen gaan altijd direct na het uitklappen aan de slag om de kolommen te vullen met zand, zo zijn deze goed verankerd en staat ons “tentje” lekker stevig. Ik zeg handdoekje uitleggen, mobiel of fotocamera in de handige opbergvakjes,  koelbox erbij en klaar is Mama!

De CoolCabana zit in een hele handige draagtas, zodat je hem overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. En is verkrijgbaar in 2 kleurcombinaties, Blauw/Wit en Beige/Wit. Je kunt kiezen voor een Medium of Large model, hier vind je de diverse opties.

Zijn jullie nu net zo enthousiast geworden als ik? Ik heb een leuke korting voor jullie weten te scoren! Want bestel jij nu jou CoolCabana in de webshop ontvang je met code SHOPAHOLIEK  10 euro korting , mooi meegenomen toch ! De actie is geldig tot 1 augustus dus wacht niet te lang. Bestel jij jouw Cabana voor 17.00 uur dan heb je hem de volgende dag in huis, super service !

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer! En voor daarna kan ik jullie alvast verklappen dat er weer ontzettend veel leuks aan komt !

Liefs Marieke

Wil je mij en mijn gezin volgen op Instagram , dat zou ik super leuk vinden! Je vind ons hier! 

thumbnail_IMG_20200213_154732

thumbnail_IMG_20200217_155440

thumbnail_IMG_20200217_155734

thumbnail_IMG_20200227_132812

thumbnail_IMG_20200305_095318

thumbnail_IMG_20200213_155155

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply