Angelique KIDS FASHION

Het ultieme zomerjurkje van Indian Blue Jeans

23 april 2020

Eigenlijk was dit jurkje bedoeld voor de bruiloft van mijn beste vriendin. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid en kan deze bruiloft niet doorgaan. Maar goed: safety first he?! I know! Maar toch vind ik het erg jammer want we waren al heel druk met bruidsjurken, het organiseren van de bruiloft en natuurlijk ook met kleding voor onszelf. Ik was ook al helemaal klaar om als getuige deze dag mee te mogen maken – rokjes, blouse, laarsjes. En de kids dus ook. Ik had voor allebei een toffe outfit uitgekozen van Indian Blue Jeans. Kris zou echt als een hip heertje gaan en Eva had dus deze jurk uitgekozen. Die hing al die tijd te pronken in haar kast, met haar bijpassende sandalen van Braqeez. Maar helaas. Vorige week was de voorpret zo ver te zoeken dat ze besloten hebben de bruiloft te verzetten naar een datum wat verder in het seizoen. Heel jammer, want we hadden er zin in. En mijn vriendin natuurlijk helemaal. Maar goed: van uitstel komt echt geen afstel. Die bruiloft komt er echt nog!

Toen Eva van de week vroeg of ze dan nu al de jurk aan mocht kon ik dat natuurlijk niet weigeren, want ze is er zo blij mee. Het is echt een heerlijk zwierig zomerjurkje in frisse kleuren met als contrastkleur neongeel. Het strikje kun je dragen om de nek maar kan ook prima om de taille. Of je laat het strikje weg. Kan ook nog. Nu het van dat lekkere zomerweer is is dit echt het ideale jurkje, want je wast het en het droogt heel snel dus je kunt dezelfde dag weer shinen in dit jurkje. En… wat ik zelf een enorm voordeel vind. Het kreukt niet. En…. je ziet er geen vlekken op. En wat te denken van de print: die vind ik echt cool namelijk! Klinkt voor mij echt als het ultieme zomerjurkje 🙂

Eva draagt maat 10 -140  van Indian Blue Jeans. Zelf vind ik dit jurkje van Indian Blue Jeans iets kleiner vallen, neem bij twijfel dus liever een maat groeten. Er is geen tussenmaat 146, ze gaan direct naar 152 want best een flink verschil is.

Het jurkje kost 39,95 en is te bestellen via de website van Indian Blue Jeans zelf. Of loop even langs een local winkel l in de buurt en koop het jurkje daar. Zo helpen we elkaar allemaal een beetje! Alle stenen winkels die IBJ verkopen zie je via deze link
img_9811img_9812 img_9793 img_9799 img_9759img_9765 img_9789

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply