Angelique SPEELGOED

L.O.L. surprise: Bigger Surprise. 60 verrassingen!

16 november 2018

Kan het nog gekker? Ja hoor: de allernieuwste L.O.L. surprise is uit en deze is echt mega! Met zo’n 60 verrassingen zijn we dus wel even zoet.

De hype gaat nog even door, want al een tijd is het speelgoed van L.O.L. surprise niet aan te slepen. Alle meisjes zijn verzot op deze surprise ballen. De speelgoedtrend van dit seizoen is sowieso het unwrappen van speelgoed en zoeken naar allerlei kleine speeltjes die verstopt zitten. De kinderen worden ook vanuit alle social media kanalen getrakteerd op unboxing en unwrapping (dat is gewoon hetzelfde) vlogs door de meest populaire vloggers van dit moment. Slim, want het werkt. Beter dan televisiereclame denk ik. Mijn dochter weet al, als er bij ons speelgoed binnenkomt, precies wat ze moet doen. En….. ze heeft mij niet meer nodig om haar verlanglijstje voor Sinterklaas in te vullen. Haar favoriete vloggers hebben haar al het nieuwe speelgoed al laten zien en L.O.L staat, net als bij waarschijnlijk alle andere meisjes van deze leeftijd, bovenaan het lijstje.  Niemand minder dan North West, jawel de dochter van Kim Kardashion, vlogde er vrolijk op los op mom’s insta om deze superbal te lanceren in Amerika. Compleet met North in een modeshow verkleed als één van de popjes van L.O.L.Je snapt: in Amerika was deze LOL in no time uitverkocht.

Schrik niet van de prijs – 89 euro: deze megabal vol glitters is niet goedkoop en zal niet bij iedereen op 5 december door Sinterklaas gebracht worden. Mijn tip is dan ook: volg vooral veel vloggers en bloggers want die geven er vaak eentje weg. (Check Meer van Mir, Thuisleven en Beebandmoms). Zoals jullie gemerkt hebben zijn wij ook steeds meer speelgoed gaan laten zien en ons voornemen voor 2019 is dan ook dat ook wij onze volgers vaker de kans gaan geven om dit soort mooi speelgoed te kunnen winnen.

Maar goed: wat maakt die L.O.L. Surprise Bigger Surprise nou zo speciaal, want dat is het namelijk wel: een fantastisch stuk speelgoed.

Compleet nieuw – L.O.L. poppetjes met echt haar!

Unboxen is met deze mega grote glitterende capsule nog nooit zo leuk geweest. Ontdek meer dan 60 nieuwe verrassingen in de Bigger Surprise met exclusieve poppetjes en accessoires. De L.O.L. Surprise! Bigger Surprise! is een vervolg op de succesvolle Big Surprise welke vorig jaar is uitgebracht. De Bigger Surprise bevat twee Limited Edition L.O.L. Surprise poppetjes, elk met 7 verassingen, een Limited Edition Surprise Pet met 7 verrassingen en een Limited Edition Surprise Lil´ Sister met 5 verrassingen.

Welk kapsel vind jij het mooist?! De Bigger Surprise bevat 12 plastic haarstijlen, 6 haarstijlen om te borstelen, 6 gezichtsmaskers, 10 extra accessoires, Spy Glass en een sticker. Geef jouw L.O.L. poppetjes meerdere verschillende looks met 18 verschillende haarstijlen om uit te kiezen! De L.O.L. Bigger Surprise verandert in een draagtas met hengsel om je verzameling mee op reis te nemen.

Product specificaties:

 • 60+ verrassingen!
 • 2 Limited Edition L.O.L. Surprise popptjes, elk met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Pet met 7 verrassingen
 • 1 Limited Edition L.O.L. Surprise Lil Sister met 5 verrassingen
 • 12 Plastic haarstijlen
 • 6 Haarstijlen om te borstelen
 • 6 Gezichtsmaskers
 • 10 Extra accessoires
 • Spy Glass
 • Sticker
 • 1 Draagtas met hengsel
 • 1 Variant beschikbaar

Adviesprijs: € 89,99

 

Original File Location: FW LOL Surprise Bigger Surprise 553007 F18_286 Tiff 1

Original File Location: FW LOL Surprise Bigger Surprise 553007 F18_286 Tiff 1

Headerpic: Shutterstock

https://www.youtube.com/watch?v=EoL-yZboTzM

Facebook Comments

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply marjo 23 november 2018 at 20:10

  Hij is inderdaad supergaaf maar ook super duur! Hier staat hij op de lijst maar gaat zeker niet komen, mits mama hem ergens wint maar dan zullen de zusjes moeten delen.

 • Leave a Reply