Angelique KERST MAMA-INSPIRATIE

Wat wil jij met kerst?

1 december 2021

Wat zou je nog echt graag willen voor kerst? Vaak is het zo dat je cadeau’s krijgt die je eigenlijk helemaal niet wilt. Soms zijn het cadeau’s waar je wat aan hebt. Soms cadeau’s die je zelf niet snel zult kopen maar waar je heel blij mee bent, en soms krijg je dus cadeau’s waarvan je denkt: dit is nou echt zonde van je geld want dit gaat linea recta de prullenbak in of je verkoopt het met dezelfde vaart weer via marktplaats. Overigens niks zo leuk om net na de feestdagen lekker te neuzen op Marktplaats. Je vindt er echt zoveel “foute kerstcadeau’s”.

Cadeau’s waar je wat aan hebt

Mannen: lees dit even goed. Er is serieus geen vrouw – laat ik het nuanceren, er zijn heel weinig vrouwen, die het leuk vinden om een strijkijzer, koekenpan of een grasmaaier cadeau te krijgen. Een beetje meer moeite doen mag best. Vind je het erg lastig allemaal bestel dan even online – of ga naar de stad -, en haal bij bijvoorbeeld Rituals een lekkere geurkaars of iets lekkers voor onder de douche. Rituals doet het nou eenmaal altijd goed.

Cadeau’s die je zelf niet snel zult kopen

Dat zijn vaak de leukste cadeau’s. Prachtige make-up van Charlotte Tilbury staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Hoog segment en dus wat duurder geprijsd. Dat koop ik niet zo snel, maar daar zou ik dus wel heel blij mee zijn als ik zo’n mooie make-up doos van de kerstman krijg. Of wat denk je van zo’n prachtige advent kalender. Bijna alle luxe merken hebben dit jaar wel een exemplaar in hun collectie. Toch vind ik hier altijd wel een maar aanzitten. Er zitten in al die vakjes toch ook vaak dingen die je nooit gebruikt en dat is ook weer zonde! Wat ook een hele lekkere tip is: de Midnight recovery van Kiehl’s. Niet goedkoop maar zo’n verwennerij.

Cadeau’s waar je niks aan hebt

We kennen allemaal het moment wel: dat je helemaal blij je cadeau openscheurt en er iets tevoorschijn komt waarvan je denkt: meine gutte: wie heeft dit verzonnen? Een horloge vol glimmers terwijl je meer een sporty type bent. Een kledingstuk wat te klein of te groot is en een luchtje waarvan je over je nek gaat. Gewoon netjes dank je wel zeggen en bewaren in de kast. Wie weet kun je het het ooit een ander geven met een verjaardag. Kijk alleen wel uit dat je de jarige niet verrast met een kado wat hij of zij je zelf gegeven heeft :).

Mijn enige echte tip is: Doe moeite voor iemand. Kijk oprecht naar waar iemand van houdt. En mocht je er niet uitkomen? Vraag een vriendin of vriend van diegene waar je wat voor moet kopen of die toevallig de gouden tip heeft. En kom je er dan echt nog niet uit? Dan is de website van De Bijenkorf echt je beste vriend. Daar hebben ze voor alle vrouwen een passend cadeau. Alle bovenstaande artikelen shop je daar, ze pakken het leuk in en….je hoeft er de deur niet voor uit!

Liefs, Angelique

P.S. Voor meer inspiratie over kerstcadeau’s kun je op onze website kijken.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply