Angelique

Personal: Shopaholiek bloggers: ons team

9 november 2016

TEAM-UITJES MET DE SHOPAHOLIEK BLOGGERS

Het is weer eens tijd voor een persoonlijk blogje.  We zitten inmiddels alweer aan het eind van het seizoen en we hebben het afgelopen seizoen weer ontzettend leuke samenwerkingen gehad met de allerleukste shops, hele toffe Nederlandse en inmiddels ook buitenlandse merken, p.r. bureaus en agentschappen.  Dit alles bij elkaar zorgt voor de mooie content op ons blog. Het blijft overigens vreemd dat het nog koud moet worden en wij alweer druk in de weer zijn met zomerkleding.

Buiten deze samenwerkingen kan Shopaholiek niet zonder haar bloggers. Annemarie, Anouk, Barbara, Jolanda, Katja en Mandy maken inmiddels de mooiste foto’s en houden jullie helemaal up to date als het gaat om kidsfashion, accessoires en een tikke lifestyle. Denise en Natasja houden jullie de laatste tijd ook af en toe op de hoogte van de nieuwste haartrends en de leukste DIY (do it yourself). Al met al zou Shopaholiek niet zo mooi zijn geworden zonder hun enthousiaste blogs en prachtige foto’s. Mijn dank daarvoor!

Maar hoe word je nou blogger bij Shopaholiek? Nou.. gewoon een mail sturen als je denkt dat je dit ook zou kunnen en wie weet weten we je te vinden als we een vacature hebben (op dit moment niet, maar we zetten je dan gewoon in ons bestand). Het maakt helemaal niet uit hoe oud je kids zijn, want we bloggen over elke leeftijd. Je passie moet gewoon kidsfashion zijn en een vereiste is wel dat je mooie foto’s kunt maken. Onze bloggers komen uit alle hoeken van Nederland en ikzelf verhuis begin december naar Dubai, dus we zijn de hele dag druk met onze telefoons: appen, elkaars foto’s bekijken en elkaar helpen en stimuleren om nog beter te worden.  Je snapt dat mijn telefoon flink wat te verduren heeft en intensief wordt gebruikt. Ik moet er niet aan denken dat die kapot valt. Maar dat is uiteraard een kwestie van goede IPhone 6 hoesjes aanschaffen. Wel proberen we elkaar af en toe te zien op bijvoorbeeld de Kleine Fabriek of we plannen een lunch om even lekker rustig bij te praten, een zogenaamde team-meeting en soms gaan er twee of drie bloggers gezamenlijk naar een event. Zo zijn we toch een team ondanks dat we zover bij elkaar vandaan wonen.

Wij blikken in ieder geval alvast terug op een fantastisch herfst- en winterseizoen en hopen jullie nog heel lang te kunnen voorzien van de leukste kidsfashion!

Liefs, Angelique

Meer personal blogs van Angelique lezen?: klik dan hier.

shopaholiek bloggersOns kidsfashion-team tijdens een meeting (lees gewoon een gezellig lunch)

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply