MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Klitten, we worden er allemaal niet blij van!

19 december 2019

“The Wet Brush”: vriend van alle dames met klitten!

Klitten, ach mijn dochter kan er echt helemaal gestoord van worden. Soms laat ze het even gaan en dan kunnen we echt wel een half uurtje gaan zitten. Hele dotten zitten er dan in haar haar! Ikzelf als moeder word daar dan helemaal ongeduldig van: Hoe krijg ik al die klitten eruit?

Herkennen jullie dat van die hele dotten in het haar? Eén grote klittenboel waar nauwelijks is door te komen. Zelfs een conditioner of hair-spray kan er dan niet tegenop. Rustig gaan zitten en kammen, kammen, kammen, lijkt de enige oplossing.

Ik word zelden opgewonden van een haarborstel en wat kan ik er dan over schrijven. Maar he, ik werd geconfronteerd met ” The Wet Brush“.  Blijkbaar is deze borstel een rage onder stylisten omdat het speciaal is ontwikkeld om het natte haar snel te ontlasten van klitten. Dat klinkt mij en mijn dochter als muziek in de oren.
Het team van The Wet Brush ontwikkelde een collectie unieke en professionele haarborstels. De borstels zijn er in meerdere hebberig makende printjes en kleuren. Voor de jongere dames zijn er uiteraard allerlei fantastische Disney prints. Voor ons dames zijn er prachtige design achtige printjes te koop.

The Wet Brush

De Amerikaanse eigenaar van The Wet Brush is een trotse vader van drie dochters en zoals voor elke vader, was het ook voor hem een uitdaging om hun haar te doen. Mede door zijn frustratie en uitdagingen met hun volle bossen haar ontwikkelde hij The Wet Brush: om het leven van elke vader met dochters wat makkelijker te maken. Een vader naar mijn hart en heel erg bedankt!!!

Uit eigen ervaring!

Wonderen bestaan niet, maar toch wel een beetje. Moeilijke klitten zijn er natuurlijk niet in één keer uit, maar toch gaan ze er wel redelijk snel en pijnloos uit. Zowel op droog als nat haar vond ik het gebruik van deze borstel zeer ‘vriendelijk’. Mijn dochters zweert bij deze borstel en wilt nooit meer een andere. Bij ons zullen de Wet Brushes dus wel even in huis te vinden zijn.

IMG_9580 IMG_9581 2 IMG_9582

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply