GIRL Jolanda KERST OOTD

VELVET CHRISTMAS by WAAAW

9 december 2019

Waarin ga jij stralen?

Al maanden genieten we van de draagbare en altijd hippe, kleurrijke kleding van WAAAW! Nu de Sint weer naar Spanje is, gaan we nadenken over de Kerstdagen. Weet jij al wat de kids gaan dragen? Misschien hebben we een goede tip voor je..  lees je mee?

Het mooie WAAAW heeft dit jaar namelijk een prachtige velvet dress in de collectie. Perfect voor de komende feestdagen! De jurk is verkrijgbaar in twee kleuren: donkergroen en blauw. De jurk wordt geleverd met 2 gouden basisdrukkers waar je elke (feestelijke) accessoire op kunt klikken. De opvallende blauwe jurk is ook verkrijgbaar voor de grotere dames, namelijk in maat 158/164 en 170/176.

Sale: De sale is begonnen bij WAAAW. Op de hele wintercollectie van dit seizoen geldt een korting van 20%! Zo shop je de prachtige velvet jurkjes nu voor slechts € 31,96.

Shoppen: jurk velvet donkergroen – jurk velvet blauw

En dan nog een spijtige mededeling voor ons als WAAAW fans. Ik kan het niet verzachten dus ik vertel het maar direct; er komt geen nieuwe zomercollectie. WAAAW had de afgelopen seizoenen verschillende problemen met het atelier. Hierdoor kwamen bijvoorbeeld leveringen erg laat. Eigenaresse Anouk heeft besloten van atelier te wisselen wat betekent dat de opstart van een nieuwe collectie langer duurt. Ze hoopt klaar te zijn voor winter 2020 maar kan dat nog niet garanderen. De basiscollectie blijft gewoon te bestellen in de webshop, maar ook hier zal voorlopig nog geen nieuwe aanvulling op komen.

Dus bestel in de sale nog snel je musthaves!

www.waaaw.nl 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw

 

Waaaw

 

waaaw

 

waaaw

 

waaaw

 

Waaaw

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply