EVENT Marieke H.

Herfstvakantie: Prachtige magische lichtshow in het Kralingse Bos

16 oktober 2019
Herfstvakantie

Magische lichtshow De Grote Schijn

Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad…

Vallende blaadjes, grijze dagen, Halloween, vroeg donker, het hoort allemaal bij de maand oktober en dat geeft uiteindelijk ook een beetje charme aan deze maand. Het is ook de maand van de herfstvakantie en zijn tips voor leuke uitjes natuurlijk welkom. En dan heb ik een leuke!

Tijdens de herfstvakantie van 18 tot en met 27 oktober vormt het Kralingse Bos in Rotterdam het decor voor een bijzondere avondwandeling. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze wandeltocht door het donker. Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek.

Herfstvakantie

De natuur speelt de hoofdrol in dit bijzondere spektakel met het bos als natuurlijk decor. Indrukwekkende en innoverende snufjes zorgen voor de ene mysterieuze verrassing na de andere, een belevenis voor jong en oud! Het is dus niet eng of erg spannend, het is vooral erg mooi en mysterieus.

Het is niet spannend of eng, er zijn geen heksen, spoken of andere angstige dingen die kleine kinderen bang kunnen maken. Het is puur een prachtige lichtshow in combinatie met magische muziek die een bepaalde sfeer brengen. Ik vond het echt prachtig en vond het jammer dat ik geen kinderen bij me had.

Alvast een hele fijne herfstvakantie en vergeet De Grote Schijn niet mee te nemen in een van jullie bezoekjes aan Rotterdam!

HerfstvakantieHerfstvakantie

Facebook Comments Box

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply