Anouk GIRL KIDS FASHION

Daar komt de bruid…

6 juni 2019
bruidsjurk

Dreams can come true

Het bruidsseizoen is weer begonnen! Het heerlijke voorjaar met haar mooie kleuren en zonnetje nodigt natuurlijk bij uitstek uit voor een romantische bruiloft. Grote kans dus dat jij er binnenkort ook eentje op het programma hebt staan. Je dochter wil er op zo’n dag natuurlijk op haar feestelijkst bijlopen, het liefst zou ze haar eigen bruidsjurk willen. Wij laten jullie daarom vanavond een prachtige jurk zien, 100% bruiloftproof maar ook voor ‘gewoon’ hartstikke leuk!

Dé bruidsjurk

Het allerbelangrijkste bij een bruiloft is (naast de ring, taart en kus) natuurlijk de bruidsjurk! Veel meisjes dromen al van jongs af aan over een bruiloft met een prachtig zwierende Sissi jurk. Dit jurkje van LoFff past helemaal in die stijl! De witte lace dress is gemaakt van zacht stretchy katoen met een dubbellaags lijfje. De bovenste laag is afgewerkt met een kanten motief. De dametjes zal het voornamelijk om het rokgedeelte te doen zijn, meerdere lagen tule met een satijnen biesje onderaan. Ook de pasvorm is prachtig, hij sluit mooi om het lijfje en valt tot op de knie. De jurk vraagt gewoon om een dansje! En dat is wat Norah dan ook deed en bleef doen…

Naast het feestelijke aspect van het jurkje, is het jurkje ook prima te dragen als zomerjurk. Ik hou zelf heel erg van wit, zeker in de lente en de zomer. De opmerking ‘maar dat blijft toch nooit wit’ hoor ik vaak, maar eerlijk gezegd ben ik daar zelf niet zo heel panisch voor. De angst dat er misschien een keer een vlek in komt, weegt voor mij niet op tegen het plezier dat we hebben van zo’n heerlijke jurk. En daarnaast hebben we gelukkig een wasmachine. (De jurk valt mooi op maat, bij het bestellen kun je de gewone maat van je dochter aan houden).

Shoppen

De prachtige LoFff lace dress shop je door op de link te klikken.

Kom je Norah, haar broer Thije en zus Benthe ook volgen op Instagram? Dat vinden we hartstikke leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

bruidsjurk

bruidsjurk

bruidsjurk

bruidsjurk

bruidsjurk

bruidsjurk

bruidsjurk

bruidsjurk

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply