Angelique TIPS

Disney on ice: Mickey viert zijn 90ste verjaardag

15 december 2018

Onvergetelijke avonturen met Disney on Ice.

Ieder jaar is Disney on Ice weer één van de hoogtepunten qua events die we mogen bezoeken voor Shopaholiek. Mijn kinderen zijn altijd weer blij als we iets met Disney doen. Disney on Ice was al een tijd terug voor ons omdat we de laatste jaren in Dubai hebben gewoond. Maar dit jaar kunnen we weer meegenieten en waren we uitgenodigd voor de 90e verjaardag van Mickey met na afloop een heuse meet en greet met Mickey himself. En ook nog eens lekker in Rotterdam – Ahoy, 15 minuten rijden voor ons. Heerlijk 🙂

Parkeren kun je heel dichtbij dus dat is sowieso handig want het was koud!! Bij binnenkomst kun je je tegoed doen aan allerlei lekkers en vind je er uiteraard veel Disney merchandise. Aardig aan de prijs, maar dat is ook wel naar verwachting bij zo’n enorm mooi en perfect uitgewerkt evenement.

Ik vond deze show – ik heb er aardig wat gezien de afgelopen jaren, maar ben de afgelopen 3 jaar niet geweest – tot nu toe mijn mooiste show. De kostuums, vooral Yasmin en Alladin (mijn favorieten) waren werkelijk prachtig, de Lion King en Nemo waren een echt feestje om naar te kijken. Maar eigenlijk alle Disney-klassiekers waren prachtig met voor de meeste kinderen toch als hoogtepunt: Anna en Elsa met Frozen. De show duurt met een korte pauze, toch zeker twee uur. Twee uur lang begeef je je in de magische wereld van Disney. Lekkere meezingers zoals De Kleine Zeemeermin, The Lion King en zoals ik al zei Frozen. Één van mijn allerleukste uitjes van het jaar samen met de kinderen! Aanrader dus.

“Beleef onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice met Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Duik diep in de oceaan met Dory en Nemo van Disney. Pixar’s Finding Dory en reis naar een winters droomland met Anna, Elsa en Olaf van Disney’s Frozen. Rapunzel laat haar dromen uitkomen en Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen maken hun eigen magie. Buzz en Woody hebben een swingend optreden terwijl Simba, Timon en Pumbaa op de savanne sluipen. Jasmine, Aladdin en Geest zijn, samen met je favoriete Disneyprinsessen, allemaal onderdeel van de onvergetelijke magie!”

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice bezorgt jong en oud herinneringen om nooit te vergeten! Het wordt families aangeraden om op tijd te komen en de speciale pre-show ter ere van ‘90 jaar Mickey Mouse’ te beleven.

Van 12 t/m 30 december in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf € 18,=

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

 

Kijk voor meer informatie op: www.DisneyOnIce.nl

img_2831-1

We zijn er! Ahoy Rotterdam – Disney on Ice 2018

 

img_2846

Na afloop hadden we een heuse meet & greet met mevrouw Mouse 🙂

D26C_PR_lionking_timon_pumba

d26c_pr_doryvrienden

d26c_pr_frozenpaleis

d26c_pr_lionking2

d26c_pr_aladdin

 

 

 Copyright ©Disney/© Feld Entertainment

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply