Angelique BUDGET

Lezersblog: trouwjurk voor een prikkie

27 april 2017
MUSTHAVE

Voor een mooi prijsje de mooiste van de dag zijn? Nou ja. natuurlijk ben je op een bruiloft niet de allermooiste, dat is uiteraard de bruid. Maar als bruidsmeisje mag je ook gezien worden natuurlijk.

Melanie gaf ons deze tip: wat een top-jurkje, en wat een top-prijs. Ik zit dan wel in Dubai maar heb mijn vriendin in Nederland al opdracht gegeven even snel langs de WIBRA te gaan. Deze wil ik ook: niet voor een bruiloft maar gewoon omdat ik hem hartstikke tof vind!

Melanie: 

“In augustus trouwt Sanne haar tante. De perfecte gelegenheid om lekker te shoppen dus!  Al maanden was ik online op zoek naar een geschikte jurk, maar zonder succes.

Tot ik maandag de Wibra binnenstapte. En daar hing Sanne haar jurk! Patroon vind ik echt geweldig, heb een liefde voor kleding met vogels en in combinatie met het model is er voor ons geen betere keus voor een buiten bruiloft in augustus.

Jurk is gemaakt van 100% polyester, zowel de bovenstof als de voering. Wel raad ik aan om een maat groter te kopen. Sanne is 112cm en heeft maat 122 aan. En het mooiste van alles is, hij kost maar  € 6,99!

Zelf hebben we het gecombineerd met een vest in dezelfde kleur van Name it (9,99) en sandalen van van Haren (14,90) Het lijkt echt voor elkaar gemaakt te zijn, een beetjes zoals de oom en tante van Sanne”.

Voor dit jurkje loop je gewoon even langs de WIBRA, voor de schoenen klik je hier.

Thanks  Melanie, en heb jij nou ook zo’n leuke tip: aarzel dan niet om ons te mailen op info@shopaholiek.nl! Binnenkort gaan wij ook op zoek naar volgers die ons hun favoriete setje van dit seizoen willen laten zien met daarin een klein begeleidend blogje waarom dit setje nou zo leuk of speciaal is! Ook daar kan vast voor gemaild worden!.

20170426_192744

20170427_103041 20170427_103306


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply