GIRL Mandy TREND

TREND: Ruitjes

8 november 2018
Ruitjes

Check Please!

Hou jij van printjes op je kleding? Dan ben jij vast flink aan het shoppen geslagen, want dit seizoen zie je niet anders. De luipaard- en de streepjesprint doen het al jaren goed, maar ook de ruitjes zien we elke collectie weer voorbij komen. Het ene jaar wat meer dan het andere jaar, maar deze winter kun je er niet omheen. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren.

Bijna alle bekende merken hebben de ruitjesprint in hun collecties zitten, maar we hebben ook hele toffe budgetexemplaren gespot. Wij zijn in love met het paarse geruite minirokje. Voor de durfals, combineer je ruitjesrok of broek gerust met een streepjestop of luipaardprint schoenen, het kan allemaal.

Heb je even geen kledinginspiratie? Wij hebben alvast wat geruite items gespot, daar zit vast iets voor je bij!

Shopinfo:

De geruite broek met zwarte achterkant is van het merk Street Called Madison. Je shopt de broek hier. Twee budget items die jouw garderobe in een oogwenk opleuken: de geruite rok en de rode sjaal shop je bij River Island. Groen en ruitjes, een te gekke combi. De groene blouse met kanten detail shop je o.a. hier en klik hier voor de jas. Is deze rode ruitjesjurk iets voor jouw dochter? Hier shop je de donker geruite broek.

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply