Anouk GIRL KIDS FASHION

Trendalert! Black velvet meets leopard chic!

27 september 2018
black velvet

THE VELVETEEN LEOPARD

Wat een heerlijke nazomerdag hadden we vandaag! Lekker nog even genieten van het zonnetje, altijd fijn. Maar toch heb zelfs ik – met de herfst als mijn minst favoriete seizoen – nu toch wel zin in het seizoen dat voor de deur staat! De mooie kleuren van de natuur, de frisse ochtenden en ’s avonds natuurlijk lekker met een dekentje op de bank, het liefst met de haard aan. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook nieuwe kleding! Het huidige (kinder)modebeeld laat momenteel een aantal opvallende trends zien. Allereerst zie je veel dierenprints zoals panter en zebra en dat in diverse kleurstellingen. Een andere trend die zijn intrede heeft gedaan, is velvet. Broeken, jurken, er is van alles te koop! In de outfit die Benthe jullie vanavond laat zien komen beide trends samen in een toffe look!

DE OUTFIT: BLACK VELVET MEETS LEOPARD CHIC

We beginnen bij de black velvet trui (heb je nu ook gelijk dat liedje in je hoofd? ;-)). Deze zwarte superzachte trui is gemaakt van een fluwelen stof en heeft opvallende hart-borduursels bovenaan op schouderhoogte. In combinatie met het gouden biesje, doet het enigszins military aan, wat een heel stoer effect geeft. We combineren hem met een armykleurige panterprintrok die net over de knie valt. De sterren en contrasterende bies op de zijkant van de rok, maken hem naast stoer ook heel sportief. Omdat de rok is gemaakt van een stretchy stof, kan je dochter er prima in bewegen. De outfit is natuurlijk niet compleet zonder legging, Ook deze vind je bij Chaos and Order in diverse kleuren. Omdat wij van ton-sûr-ton houden, kozen wij voor de rustige zwarte legging Celine.

GOED OM TE WETEN

  • Benthe is 127 cm en draagt alles in maat 122/128, het past echt perfect.
  • Chaos and Order heeft nog veel meer leuke combi mogelijkheden, check de site maar eens.
  • Ben je nog op zoek naar een winterjas? Van dit te gekke panterprintje, is ook een heerlijk warme jas te koop!
  • En zag je die velvet broeken al…? Hadden ze die ook maar in volwassen maten, dat zit toch heerlijk!

SHOPPEN

Doe je natuurlijk op de website van Chaos and Order of bij een van de verkooppunten.

Een andere toffe velvet Chaos and Order outfit zie hier!

Op mijn Instagramaccount @anouk_klaassen deel ik mijn favoriete foto’s. Kom je me daar volgen? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

black velvet

black velvet

black velvet

black velvet

black velvet

black velvet

black velvet

sponsored-post


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply