REVIEWS TIPS

Stevige jeans voor kinderen

13 augustus 2018
Stevige jeans voor kinderen

BACK TO SCHOOL GIVE-AWAY

Zo wat een zonnige zomer, de temperaturen liepen zo op, dat ik in juli – toen de wintercollecties uitkwamen – nog geen behoefte had deze te bekijken, laat staan te shoppen. Maar na een fijne vakantie begint het toch te kriebelen en trap ik vandaag het nieuwe seizoen af. En wel met een onmisbare basic voor in de kast van zowel de jongens als de meiden, een jeans.

Stevige jeans voor kinderen

Linde en Thijs dragen beide een stevige jeans voor kinderen van Dutch Dream Denim gemaakt van heerlijke jogg denim. Lekker zacht en soepel aan de benen en de broekjes sluiten daardoor ook prachtig aan. Wat me gelijk opviel aan beide broeken is de vrij hoge taille, in de winter geen blote rug dus. Betekent een warme zomer, een strenge winter? Door de plaatsing van de kontzakken krijgt de jeans van Dutch Dream Denim een hele hippe, vlotte uitstraling. Lindes broek, model Sisi, heeft ook nog een super leuke en originele verrassing op de kontzakken, hou jij er van? Thijs zijn jeans, model Hapana, heeft de dubbele laag stof op de knieën waar Dutch Dream Denim om bekend staat. En ik kan je zeggen; ook voor grote boys van elf is dit nog steeds handig.

Shoppen

Naast stevige jeans voor kinderen kun je bij Dutch Dream Denim ook terecht voor toffe sweatpants, een stoere heupketting voor aan je broek, gekleurde jeans, warme winterjassen en jeans in schattige kleine babymaatjes. En de hele collectie heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bekijk het zelf op de website van Kinder-Spijkerbroek.nl waar de volledige Dutch Dream Denim collectie wordt verkocht. Het merk valt mooi op maat, Linde draagt maat 134 bij 132 cm en Thijs maat 152 bij 150 cm.

Back to school give-away

Wil jij graag kans maken om zo’n toffe broek van Dutch Dream Denim te winnen? Dan kan dat, we gaan zowel het jeansmodel van Thijs als Linde verloten. Er zullen dus twee winnaars zijn. De give-away start woensdag 15 augustus op de Instagrampagina van Annemarie, Thijs en Linde. Je volgt ons hier. Heb je nog geen Instagram maar wil je wel graag meedoen, lees dan dit blog vol handige tips voor startende Instagramgebruikers.

Thijs draagt een shirt van Pepe Jeans en Linde van Nik&Nik beide via TOFF Kidswear.

Stevige jeans voor kinderenStevige jeans voor kinderenStevige jeans voor kinderenStevige jeans voor kinderenStevige jeans voor kinderenStevige jeans voor kinderenStevige jeans voor kinderen

Stevige jeans voor kinderen van Dutch Dream Denim

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply