GIRL REVIEWS

Twinning met Unisa, Mom & mini-me collectie ss16

1 juni 2016

Me & Mini-me or Twinning is hot!

De Me & Mini-me collecties vliegen als paddestoelen uit de grond. Het is een echte trend geworden. Zelf hou ik er ook wel van. Niet te veel, maar soms vind ik eenzelfde stijltje als mijn dochter wel leuk. Gewoon voor de fun, maar we gaan het natuurlijk niet overdrijven toch?!

Sneakers heb je nooit genoeg en toevallig zag ik dat Unisa deze sneakers ook voor Eva had. Die had ik dus snel in huis. Ik was op zoek naar een paar sneakers in nude-tinten, want witte, zwarte, gekleurde etc had ik al, maar een paar ‘rustige” sneakers ontbraken nog.  Deze zijn wit, beige, creme, slangeprint en zilver metallic: dat is ook al zo’n trend waar je deze zomer niet omheen kunt. In de volwassen mode zien we het al volop, en beetje bij beetje ook steeds vaker bij kidsfashion, zoals b.v. bij MOLO.

Ze zitten heerlijk, dat zijn we ook wel gewend van Unisa natuurlijk, en door de rubbere onderkant hebben ze, ook al zijn ze rustig van kleur, toch een stoere uitstraling en zijn ze bij heel veel kleding te dragen, zelfs bij jurkjes!

Unisa heeft nog meer modelletjes verkrijgbaar voor jou en je dochter. Vind je dat een beetje to much? Matching Twinning kan natuurlijk ook, ze hebben namelijk ook modellen van dezelfde materialen en kleuren die heel erg op elkaar lijken, maar toch iets verschillen, ook erg leuk moet ik zeggen!

Deze sneakers shop je o.a. bij Omoda of MooieSchoenen.. Bestel gewoon de maat die jij of je dochter nu draagt, ze vallen heel mooi op maat.

Klik hier voor meer info over Unisa? Ook leuk zijn de twinning arbmbandjes van My Jewellery (Mini), die maken het dan toch weer net even af. Wil je hier meer over lezen bekijk dat dit blog even.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

De armbandjes van My Jewellery en My Jewellery Mini zijn ook echt zo leuk!

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply