Anouk GIRL MUSTHAVE TREND

Trendalert: de midirok!

13 maart 2017
€ 9,95!

Heeft jouw dochter al een midirok?

We kunnen er deze zomer niet omheen, de midirok. Een rok tot op of net over de knie. Hartstikke hip en ook nog eens lekker draagbaar. Waar sommige moeders een maxidress of -rok bij hun dochter maar onhandig vinden, is de midirok een uitkomst. Het staat mooi gekleed, is speelproof en er piept niet stiekem een stukje ondergoed onderuit.

Een van onze favoriete midirokken van dit seizoen is de Ninni Vi rok met bretonse streep. Hij valt mooi slank en door de basic kleurstelling is hij eindeloos te combineren. Benthe draagt hem hier met een zwarte top, eveneens van Ninni Vi. (Let er bij het bestellen op dat je de rok niet te klein koopt, hij valt vrij strak.)

midirok

midirok

Midirokken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren en ook in diverse prijsklasses. Benthe heeft er inmiddels 2 in haar kast liggen en heel ‘toevallig’ zijn die van haar favoriete merken Ninni Vi en Br@nd. Maar niet alleen deze hippe merken hebben een mooie midi-rok in hun collectie, ook bij de budgetstores zijn ze te vinden tegen leuke prijzen. Wij zetten een aantal mooie exemplaren voor jullie op een rijtje, zowel budget als merk.

midirok

  1. Deze opvallende rok van Bomba met grafische print is vooral voor de tienermeiden een ware eyecatcher.
  2. Heerlijk rokje van KidzArt dat opvalt door de prachtige blauwe kleur en tailleband met glitterdetails.
  3. Deze midirok van Persival is verkrijgbaar in 3 kleurstellingen en kost slechts €9,95. Daarvoor kun je hem eigenlijk niet laten liggen toch?
  4. Voor een knalroze midirok moet je bij Quapi zijn!
  5. De rode rok van Br@nd ligt hier ook al in de kast! Gemaakt van een heerlijke stof en opvallend door de witte bies aan de zijkant is dit een musthave voor elk meisje (ook in navy verkrijgbaar).
  6. Name-it doet uiteraard ook mee met de trend! Bente liet jullie laatst deze prachtige zwarte rok al zien, en ook in het grijs is het werkelijk een snoepje! Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Fashionideetjes

  • Met een midirok kun je eindeloos mixen en matchen. Draagt hem eens met een topje en spijkerjasje, maar ook een shirtje alleen is perfect.
  • Wat dacht je van een spijkergiletje voor de finishing touch.
  • Voor nu sneakers aan en gaan, heerlijk fris wit, ik hou ervan.
  • In de echte zomer mag een slippertje eronder natuurlijk niet ontbreken!

We zijn benieuwd of jouw dochter er al eentje heeft en welke jouw favoriet is!


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply