Barbara KIDS FASHION PERSONAL

Ik verzamel momenten, maar wat verzamelt mijn kind?

3 juni 2018
Wat verzamelt mijn kind

WAT VERZAMELT MIJN KIND?

Hier gaat het met vlagen. Nu komt Nova superlief elke keer binnen met een bosje geknakte, sap uitlopende, bloementjes aanzetten. Ik zet ze dan heel gedwee, als een lieve moeder, in een klein vaasje. Nou ja gedwee, laat ik zeggen, ik moet dat van m’n kleine spruit.

Daarna kijken we er een paar dagen naar. We gooien er soms wat water bij. Ruiken eraan, want juist hier hangt een raar luchtje. Waarna ik het verlepte bosje met alle plezier een aantal dagen later in de kliko gooi. Mijn huis is dan geen Instagramproof huis, maar nu ziet mijn tafel er in ieder geval weer een stuk strakker uit.

Zonne verzamelt stenen en heeft sinds kort de vuursteen ontdekt. Ik kom ze tegen in haar broekzakken en natuurlijk, ik had het kunnen weten; ik vis ze uit de wasmachine. Zelfs de kleinste witte steentjes passeren hier de deurmat, want ook deze zijn het waard om bewaard te worden. Wat doe je er dan mee Zonne? “Gewoon kijken, mama!” Even schudden met het doosje en natuurlijk alles op alles zetten om die ene vonk tevoorschijn te krijgen. Echt, minuten lang hoor ik mega harde tikken door de kamer of in de tuin. Hmm, frustratie komt hier ook om de hoek kijken. Zeker als er geen enkele vonk verschijnt.

Bobbie is hier de opruimer. Haar kamer is altijd netjes en bij Bobbie moet ik altijd andersom werken. Als ze weer eens haar kamer heeft opgeruimd dan doorzoek ik de volle vuilniszak, die dan naar beneden komt. Hier zitten namelijk altijd bijzondere schatten in, die ík dan weer niet kwijt wil. Ik vond er laatst mijn barbie’s in hè! Zover gaat dus de opruimwoede van Bobbie;)

Hoe zit dat eigenlijk met jouw kind? Heb jij een verzamelaar in huis of juist een opruimer?

En nog even als laatste, en niet onbelangrijk, het toffe setje van Nova. Dit is namelijk op het moment één van mijn favoriete merken voor mijn kleinste bloemenmeisje.

Je shopt het hier

Barbara

Wat verzamelt mijn kind

Wat verzamelt mijn kind

Wat verzamelt mijn kind

Wat verzamelt mijn kind

Wat verzamelt mijn kind

 

 

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply