Barbara KIDS FASHION OOTD REVIEWS

Summer in the city met Moodstreet

22 april 2018
Summer in the city met Moodstreet

Wat een genot! It’s summer in the city met Moodstreet. Al die prachtige (nieuwe) zomerkleding kan aan. Elke dag is het zo moeilijk kiezen tussen al die mooie items. Vandaag draagt Nova dit toffe setje van Moodstreet en ik kan het gelijk even op de foto zetten.

Al struinend door ons stadje met haar nieuwe schooltas van Zebra Trends vang ik deze kleine Nova met mijn camera. De serene rustige kleurtjes met de schitterende pailletjes blenden helemaal met dit straatje.

Het mooie taupe groene shirtje met de kreet, here comes the sunrise! Is een tikkeltje retro door de mouwtjes. De pailletjes maken het speels en fris en natuurlijk is het poederroze lekker girly. De regenboog is een trend deze zomer, dus dit shirtje is een echte topper!

Het rokje in poederroze heeft hele leuke detail prints, wat mij doet denken aan zinderende stranden. De steekzakjes zijn lekker sportief net als de pasvorm. De stof is ook nog eens lekker zacht.

Het bomberjackje is zoals we kennen van Moodstreet, ontzettend tof! De mouwen en voorpand zijn van soepele denim stof en de leuke slippertjes op de linkerborst zijn vrolijke details. De prachtige pailletjes op de rug zijn natuurlijk enorme eyecatchers en doen mij denken aan frisse regendruppels. Wauw, wat schittert dit mooi in de zon! Echt een heerlijk bombertje voor de frisse ochtenden op de fiets of die zomeravonden als het weer afkoelt.

Ben jij ook zo enthousiast over dit setje? Dan kun je deze set hieronder shoppen.

Modefeitjes

Moodstreet produceert duurzaam. Zij heeft zich aangesloten bij de organisatie Made-By, wat staat voor duurzaam geproduceerde kleding. Al deze mooie items verdienen een tweede leven en dat kan met deze goede kwaliteit. De kids zijn blij met de soepele zachte stoffen en wij met de gedachten hierachter.

Shoppen

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s en ook krijg je een kijkje in mijn leven.
  • Meer blogs lees je hier terug

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

Summer in the city met Moodstreet

sponsored-post


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply