Anouk BLOGGEN PERSONAL

Alweer twee jaar bij Shopaholiek

21 april 2018
Untitled design (11)

HET BEGON ALLEMAAL IN APRIL 2016…

Deze week blog ik alweer twee jaar bij Shopaholiek! Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat heb ik onwijs veel geleerd, leuke mensen leren en kennen en gave events mogen bezoeken. Nog elke dag ben ik trots en blij dat ik deel mag uit maken van het geweldige Shopaholiek team.

In het begin vond ik het best spannend, tuurlijk ik hield enorm van kinderkleding en ik kon prima schrijven. Maar die foto’s hè, dat was toch wel een dingetje. Gelukkig wilden mijn kids vanaf moment 1 op de foto en ze kregen er gaandeweg steeds meer lol en handigheid in. Benthe denkt tegenwoordig zelfs mee met welke attributen, accessoires en kapsels ze op de foto wil. Qua instellingen en fotobewerking heb ik veel geleerd van o.a. Hanneke, onze eigen photoshopaholiek (dank daarvoor!). Maar ik ben er nog lang niet, dus ik blijf leren en hoop ooit half zo goed te worden als zij.

Ook heb ik (voor mij) nieuwe merken en shops leren kennen en moest ik af en toe out of the box denken wat weer erg leuke en verrassende combinaties opleverde. Deze zomer is Lovestation22 voor mij de verrassing van het seizoen. Norah liet jullie al een toffe set zien en komende week zal ook Benthe jullie iets heel moois showen.

Verder heb ik veel events mogen bezoeken voor Shopaholiek met als hoogtepunt Disney on Ice afgelopen december en natuurlijk Thije’s ontmoeting met zijn grote idool Freek Vonk. Ook de beurzen zijn super om naartoe te gaan, alvast snuffelen aan de nieuwste collecties en natuurlijk bijkletsen met de andere Shopaholieks. Hier komen we in aanraking met nieuwe merken en trends die we jullie maar al te graag laten zien.

Ik heb het nog steeds hartstikke naar mijn zin bij Shopaholiek, maar ben wel heel benieuwd wat jullie nou graag zouden willen zien en lezen? Willen jullie meer teens, boys of juist meer budget outfits zien? Op bezoek in een shop of tips waar te shoppen in een bepaalde stad? We staan open voor alles, dus kom maar op met die ideeën!

Fijn weekend!

Liefs Anouk

Wil je mijn eerste blog teruglezen? Dat kan hier.

Meer van mijn blogs lezen? Klik dan hier. Mij gezellig volgen op Instagram kan hier.


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply