Annemarie GIRL SPOTLIGHTSHOP

Wat is jouw stijl: A, B, C of D?

8 april 2018
Wat is jouw stijl: A, B, C of D

MIX AND MATCH EN ZET JE EIGEN STIJL NEER

Mixen and matchen, wij van Shopaholiek houden ervan. En het kan echt met alle merken en stijlen, dat laten we vandaag zien met vier totaal verschillende setjes. Het leuke aan mixen and matchen is dat je echt je eigen en een hele originele stijl neer kunt zetten. Eén ding hebben deze setjes gemeen; je shopt ze allemaal bij onze spotlightshop Woods Kinderkleding. Wij bezochten het filiaal in Arnhem waar Woods een heel ruim assortiment heeft. Of je nou een kleine baby hebt of een tiener die al boven je uit komt, bij Woods kun je terecht. Ook in Nijverdal en Ommen hebben ze een winkel en natuurlijk is er ook een fijne webshop.

Kijk voor jongensinspiratie hier

Tip: De korting loopt al lekker op en de Woods Off’Days zijn begonnen. Elke dag een speciale sale actie, schrijf je hier in op de nieuwsbrief en je krijgt alle info over deze dagen. 

Setje A

De eerste set is stoer door het kleurgebruik, de bies op de mouw van het vest, de toffe panterprint van het rokje en de sportieve over the knee socks. Maar ook heel girly door de wit kanten top en het rokje. Het sportvest en de kousen zijn van Frankie & Liberty, een super stoer merk voor (jonge) tieners.

Shoppen: vesttoprok  – sokken van Frankie & Liberty zijn verkrijgbaar in de winkel

Frankie & Liberty

Setje B

De tweede set is een mix and match van twee hele populaire merken op Shopaholiek Ninni Vi en Like Flo. Ben jij ook zo’n fan van deze merken? En hoe leuk is het dat de collecties zo mooi combineren en je daardoor toch een hele originele combinatie krijgt.

Shoppen: toprokvestvest

Ninni Vi

Setje C

Bij dit setje viel ik voor het broekje van Crush Demin, zo leuk met die gestreepte bies langs de pijp. Dit merk is nog vrij nieuw en sinds dit seizoen ligt het ook hier in de kast en ik moet zeggen dat smaakt naar meer. Voor een sportieve en frisse look combineren we deze comfortabele broek met een gestreept shirt en een stoer spijkerjack.

Shoppen: broekshirt – jack van Nik&Nik is verkrijgbaar in de winkel

Kousen komen uit de privé collectie

Crush Denim

Setje D

Dit laatste setje is de persoonlijke favoriet van Linde en mij, wil je hiervan de “aan foto’s” zien kijk dan even hier. Setje D is een heel romantisch setje waarbij het gebloemde Bellerose rokje de eye cather is. We zijn heel benieuwd welke set jouw favoriet is: A, B, C of D? En heb je alleen maar jongens, no worries, binnenkort ook inspiratie for the guys.

Shoppen: blouserok

Schoenen en hoed komen uit de privé collectie

Bellerose

Shutterstock bedankt voor deze afbeelding.

sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply