GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

LIKE FLO! EERSTE LEVERING SPRING/SUMMER ’20

6 februari 2020

WE LIKE FLO! 

Nog een paar nachtjes en dan is het zover… de eerste levering van Like Flo voor de girls! Een merk wat al jaren aan de top van de kinderkledingverkoop staat. En dat is niet zo gek want Like Flo is niet bedacht of ontwikkeld. Het is jaren geleden op de winkelvloer van Ko&Flo in Oosterhout ontstaan. Gebaseerd op wat jongens, meiden en moeders leuk vinden. Op basis daarvan maken ze ieder seizoen een collectie die ze zelf ook echt leuk vinden. Waar ze hun eigen kinderen graag in zouden willen zien lopen. En dat werkt dus, gezien de populariteit van het merk!

De visie van Like Flo is dat alles bij elkaar past, alles mag en alles kan. Lekker eigenwijs. En dat zien we deze zomer nog meer terug dan andere seizoenen. Zoals ze het zelf noemen ‘ grappig hip’. Als kind wil je het liefst zelf je kleren uitkiezen en dat kan met Like Flo. Dragen wat je leuk vindt. Kleren om in te spelen, niet om in de klerenkast te laten hangen.

Wat kunnen we woensdag allemaal verwachten? Ik weet dat er veel lezers van onze blog woensdagochtend klaar zitten om de musthaves te shoppen. Maar er is zoveel keuze, met zo’n gevarieerde collectie dat elk item wel een musthave zou kunnen zijn. Alle type meisjes worden op hun wenken bediend! Van meisje-meisje tot stoere tiener. De keuze is enorm. En alles is te combineren. Dat is ook precies de bedoeling van Like Flo. Met één item moet je talloze combinaties kunnen maken.  Dit doet Like Flo door gave ingrediënten toe te voegen zoals multicolor gestreepte ribjes, een regenboog elastiek (in de taille van een jurkje of rokje bijvoorbeeld) en een multicolor artwork op de topjes (zie hieronder het ‘sundays’ shirtje).

Natuurlijk zijn er weer toffe prints zoals een zwart/wit grafisch printje, bloemenprintjes en stippenprintjes en bovendien mogen de animal prints niet ontbreken. Kortom, je stelt geheel je eigen look samen. En nog heel erg betaalbaar ook!

Het succesvolle zwart leren jasje is gebleven! Er is zelfs een nieuwe camelbruine kleur aan toegevoegd. Dit item is zeker een kanshebber voor de musthave trofee van deze levering! Zeker omdat het materiaal dit seizoen nog soepeler is en het model weer net even anders! Er zijn comfy jogg pants en hippe flared pants. Rokjes, jurkjes, shirts, jasjes, shorts, het is allemaal beschikbaar in deze eerste levering! Hier en daar een froezeltje, een sierrandje, een hip printje, een glimmende bedrukking en altijd die fijne Like Flo kwaliteit. Ik heb inmiddels een aantal items van de collectie ‘live’ mogen zien en voelen en dan merk je dat het nog veel mooier is dan op de foto. Zo zie je ineens het glittertje in het groene jurkje (foto 6) wat het net weer wat extra geeft.  Of je voelt het comfy stofje van de rode en zwarte flared pants. Dan ben je zeker verkocht! De tweede levering verwachten we overigens medio maart.

Kijk alvast rustig door de vele foto’s heen en maak samen met je meisje een keuze uit dit moois. Wij zijn benieuwd waar jij voor gaat woensdag, want dan is de collectie vanaf 9.00 te shoppen in de winkel en online.

Alvast een fijn weekend!

Liefs, Jolanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply