Annemarie NIEUWE COLLECTIE

Cobalt blauwe sneakers

17 maart 2018
Cobalt blauwe sneaker

ZUCHT, JONGENS

Of misschien is het wel; zucht kinderen of zucht deze jongen. Thijs en nieuwe kleding is in ieder geval geen makkelijke combinatie. Hij moet altijd wennen aan hoe het zit en laat dit veelvuldig en met veel bombarie aan mij weten. Neem nou deze cobalt blauwe sneakers van Braqeez. Voor de foto’s wilde ik ze graag even laten zien zonder sokken, maar piep, zucht, steun, dat zit echt niet lekker. Gelukkig wilde hij toch meewerken en kon ik foto’s maken zonder storende sokken. Vele uren later zie ik dat hij de schoenen nog steeds aan heeft, zonder sokken, het zal toch wel heel lekker zitten dus. En ik, ik zeg maar niets op een klein zuchtje na. Heb jij ook een kind dat zo gevoelig is voor naadjes, kraagjes en harde stukjes?

Cobalt blauwe sneakers

Wat ik trouwens erg leuk vind aan Thijs z’n cobalt blauwe sneakers is dat ze niet wit zijn. Ik heb zo snel de neiging om in de zomer witte sneakers voor hem te kopen. En ik beken, dat heb ik nu ook weer gedaan. Maar weer eens een ander kleurtje vind ik ook wel erg leuk. Sinds kort heeft Braqeez een eigen webshop waar je de hele collectie kunt bekijken. En deze is heerlijk kleurrijk, naast deze cobalt blauwe sneakers zijn er bijvoorbeeld ook toffe groene of grijze met een fel kleuraccent. En alle schoenen hebben de bekende Braqeez kwaliteit tegen een goede prijs.

De outfit

Bij zijn cobalt blauwe sneakers draagt Thijs een outfit van Retour Jeans. Ik vind de gele trui waar heel groot blue op staat zo grappig en hij is ook nog eens heerlijk zacht. Ook de spijkerbroek is erg fijn, er zit stretch in en het is een skinny fit die echt mooi passend zit.

Maatadvies

Thijs is nu 146 centimeter en hij draagt de jeans in maat 11 (146) en de bovenkleding in maat 12 (152). Hij heeft net schoenmaat 38 (wat!!!) en draagt de cobalt blauwe sneakers ook in deze maat.

Shoppen: schoenen sweaterjeansjeans

Tip: je kunt in de webshop van Braqeez ook losse zooltjes kopen.

Cobalt blauwe sneakersCobalt blauwe sneakerCobalt blauwe sneakerCobalt blauwe sneakerCobalt blauwe sneakerCobalt blauwe sneaker

Sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply