GIRL Hanneke REVIEWS

REVIEW: Looxs zomer 2018

14 februari 2018

THIS LOOXS LIKE SUMMER!

Steeds meer modemerken brengen deze maand hun nieuwe collectie voor het voorjaar en de zomer uit. Wij van Shopaholiek vinden dat natuurlijk hartstikke leuk. Ook het leuke meidenmerk LOOXS revolution heeft het eerste deel van haar collectie gelanceerd. Tijd om eens een leuke set in de spotligts te zetten dus!

Looxs is een redelijk nieuw modemerk voor meisjes en ze brengen zo’n 7x per jaar een nieuwe collectie uit. De zomercollectie wordt geleverd in de maanden februari t/m april. Telkens weer in nieuwe kleuren die zo goed bij elkaar passen dat ze eindeloos met elkaar te combineren zijn. Het is modieus, echt meisjesachtig maar altijd met een sportieve touch. Mede daarom valt de collectie altijd goed in de smaal bij mijn eigen dochter. Daarnaast zorgen de mooie, zachte stofjes er voor dat het heerlijk draagt. LOOXS laat zich inspireren door de collecties voor dames en zij geven daar een kinderlijke draai aan.

Voor deze review draagt Aukje een set, bestaande uit de leuke, gestreepte broek en de mouwloze jeansblouse. Heel eerlijk was ik wel een beetje verrast door de kleur van de broek. Op de foto’s op internet lijkt deze echt wit te zijn maar dat is ie niet. Het is meer gebroken wit. Dat is wel belangrijk om te weten. Wij vinden het nog steeds een heel leuk exemplaar dus deze zal zeker veel gedragen worden. De verticale strepen zie je de laatste tijd meer voorbij komen. De broek valt vooral bovenin smal. Bij Aukje is dat overigens perfect.

De jeansblouse in used-look wassing is van een zachte, soepele stof gemaakt en overal heel leuk mee te combineren. De sierstrik zit er los bij en is een erg leuk detail. Kortom, zo samen gecombineerd vinden wij dit een top setje!

INFO:

  • Zoals ik al schreef, de broek valt bovenin erg smal. Aukje is 125 cm en draagt de broek in maat 122/128. Bij haar zit dat prima maar bij twijfel zou ik een maatje groter kiezen. Qua lengte valt het goed op maat.
  • De blouse valt juist weer wat ruimer. Ook hiervan draagt Aukje de 122/128 en ze heeft echt nog wel wat groeiruimte. Maar goed, we moeten ook nog wel even tot de zomer.
  • LOOXS heeft een peutercollectie tot van maat 74 t/m 110 en een girls collectie van maat 104 t/m 174

TIPS:

  • De leuke sneakers die Aukje op de foto’s draagt zijn een leuke budget tip. Ik kocht ze bij de Bristol!
  • Ook erg leuk zijn de zachtroze items in de collectie. Dit shirt is bijvoorbeeld ook heel leuk bij de broek.
  • Er is ook een denim blousejurkje in dezelfde look als de blouse uit deze review. Dat is ook echt een topper.
  • Voor de koudere dagen is dit jasje perfect om de set af te maken.

Shoppen: Je koopt de nieuwe collectie van LOOXS hier of hier.

Wil je meer blogs van mij lezen? Kijk dan even hier!

Ik vind het leuk als je mij volgt op instagram @Hanneke 

Ik post daar regelmatig nieuwe foto’s!

looxslooxslooxslooxslooxslooxslooxslooxs

 

Facebook Comments Box
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply