BOY OOTD

Blauw is altijd een goed idee!

24 januari 2018

BLAUW PAST BIJ JOU

Blauw is echt zo’n kleur die nooit verveelt. Of het nou kobaltblauw (mijn favoriet!), navy, turquoise of babyblauw is, blauw is altijd goed. Het staat lekker fris en past bij vrijwel elke andere kleur.

Nu we al stilletjes aan de lente- en zomercollecties (of previews daarvan) te zien krijgen, gaat ons hart steeds sneller kloppen. Wat is het allemaal weer mooi en wat worden we er hebberig van. Maar vergis je niet, want het duurt nog wel even voordat we echt met blote armen en benen de deur uit kunnen. Genoeg tijd dus nog om die (dunne) sweaters en longsleeves uit te kast te halen. Dit is bij uitstek de tijd om nog te shoppen in de sale. Zoek nog wat leuks uit voor nu, voor de frisse dagen in aanloop naar de lente of misschien shop je alvast wel een maatje groter, zodat het straks in september perfect zit.

Mix & Match met korting!

Onderstaande blauwe mix & match combinaties zijn allen (flink) in de sale. Door op de linkjes te klikken, kom je direct bij het gewenste item uit en kun je gelijk shoppen. We zijn heel benieuwd welke outfit jij voor jouw zoon kiest! Heb je zelf nog leuke ideeën? Deel het dan met ons, zo inspireren we elkaar!

blauw

Jazeker, lange mouwen op een korte broek, het kan echt! Als het windje net iets te fris waait of als je korte mouwen én korte pijpen nog net iets teveel van het goede vindt, is dit dé combi! Kies voor slippers of een stoer paar sneakers om de nonchalante surflook helemaal compleet te maken. Longsleeve | Bermuda | Slippers

 

blauw

Waarschijnlijk de meest gedragen jongensoutfit in Nederland, een jeans met shirt of sweater. Kies voor een fijne JOGG jeans en je zoon heeft een hippe broek die ook nog eens super comfortabel zit. De sweater van Chaos and Order heeft een frisse kleurstelling en is dus perfect door te dragen in de lente. (en psssttt… je shopt deze HELE OUTFIT incl schoenen met maar liefst 50% korting of meer! Koopje toch?). Sweater | Jeans Quapi | Jeans Dutch Dream Denim | Schoenen

blauw

Deze sweater is echt een eyecatcher en zit ook nog eens heerlijk. De contrasterende boorden maken hem hartstikke stoer. Sweatpants eronder en laat die lazy sunday maar komen! Sweater | Sweatpants | Sneakers

Zit jij al op Instagram? Wij wel en volgers hebben we natuurlijk nooit genoeg! 😉 Mijn kids en ik zouden het hartstikke leuk vinden als je een kijkje neemt op ons account @anouk_klaassen waar ik regelmatig outfitinspiratie en veel persoonlijke foto’s plaats. Mijn andere blogs lees je hier terug.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply