Barbara BUDGET

BUDGET party dress to impress

12 december 2017
budget party dress

Wij hebben zes keer een budget party dress voor je verzameld, van glitter tot pailletten, velour, zwart en bordeaux. Echt allemaal even mooi! Je meisje kan gaan stralen en het hoeft niet de hele wereld te kosten.

Het pailletten jurkje wat je hierboven ziet is natuurlijk enorm feestelijk. Het is helemaal bezaaid met lovertjes. Het donkerblauw staat heel chique en het is mooi klokkend gesneden. Je kleine mini kan hierin perfect een dansje maken! [Direct shoppen]

Budget party dress

[Direct shoppen]

Name-it heeft elk jaar ook zo’n leuke party collectie! Deze enorme glam jurk spatte bij mij van het scherm. Goud, sprankelend en zwierig. Wat willen we nog meer om Kerst op en top te voelen en te beleven.

Budget party dress

[Direct Shoppen]

Het goedkoopste jurkje van deze reeks is dit schattige feestelijke exemplaar van WIBRA. Zeker voor die paar dagen dat je kleine meid dit draagt, is dit toch helemaal geweldig. Wat zal ze stralen.

Budget party dress

[Direct Shoppen]

Next.direct is wat mij betreft altijd een spiekmomentje waardig. Hier ga ik toch altijd even neuzen. Dit velour jurkje met studs is wel heel trendy en gaaf zeg! Ik heb nog geen jurkje voor Nova, dus ik kijk toch wel heel verliefd naar dit zachte snoepje. Ik zie hier namelijk na de feestdagen ook nog wel een stoere legging onder en gympen.

Budget party dress

[Direct shoppen]

Het vrolijke jurkje van de H&M, valt wat duurder uit voor Hennes begrippen, maar wat is hij tof! Dit gaat zo mooi staan bij je kleine stoere ballerina! Het is prachtig jacquard geweven met glitterdraad. Door de hoge taille en tule in de rok, valt het jurkje echt schitterend!

Budget party dress

[Direct shoppen]

Voor de chique grote dames zag ik dit feestelijke zwarte jurkje van wederom, name-it. Hij is niet te overdadig; een glitterriem in de taille geeft de sprankelende touch en de tule is prachtig gemaakt en maakt het overduidelijk een party dress.

Heb jij al iets in huis dan zijn we heel benieuwd wat het is en hoe het eruit ziet. Heb je nog niets? Voor welk jurkje ga jij?

Extra BUDGET TIP!

Heb jij ze ook weer in huis gehaald? Ik heb het over de glittermaillots van H&M. Je hoeft zelfs geen nieuw jurkje te kopen, want als deze benen voorbij lopen is het direct feest.

Shoppen

Klik op de link onder of op de foto

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Ik laat hier bijna dagelijks outfitfoto’s zien van mijn meiden en ook dagelijkse belevenissen komen voorbij.
  • Meer blogs lees je hier terug

 


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply