Barbara MUSTHAVE

Sweater weather make it better

25 november 2017
Sweater weather

Sweater weather dagen zijn er in overvloed. We kunnen er echt niet meer omheen. Dat is helemaal niet erg, want wat heb je tegenwoordig veel leuke sweaters en wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, van high-end tot budget of andersom. Voor ieder wat wils. Jersey, gebreid alles is mogelijk.

Laten we beginnen met de sweater, welke Bobbie draagt, de Brazil Atlantic Sweater van INDEE collection. Deze ontzettende mooie kleur is opvallend en de pasvorm ook. Dit blauw is lekker fris en straks ook nog ideaal in de lente. Hij heeft wijde mouwinzetten, zodat het als een boxing modelletje valt. Kijk maar eens naar het setje wat Bobbie hierbij draagt [klik hier].

LINKERKANT COLLAGE

INDEE grijze sweater met rode mond [Boston Mid Grey Smile]

Daar word je ook blij van he! Een jersey sweater wat heerlijk zacht is en dus optimaal draagcomfort. De smile en dit mondje zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Mead for Mini knit sweater iced

Deze trui met fringles blijft steeds mijn aandacht trekken. Wat ziet hij er gaaf uit! Door de kleur is hij overal bij te dragen en de fringles maken het een uniek exemplaar.

Nik & Nik Gina sweater [Mrs.]

Deze sweater kennen we natuurlijk al in andere kleuren, maar deze nieuwe collectie heeft wel een hele mooie bordeaux met roze mix, dus tja, dit hoort hier in de collage thuis. Dit heeft een hebben-factor of niet?

ZARA trui met pompons [ BUDGETTIP]

Hoe leuk en hip is dit? De pompons zijn harstikke vrolijk in verschillende kleurtjes erop gezet en enorm cool natuurlijk. Deze trui is er ook nog in een grijze uitvoering met knalroze pompons. Ook het bekijken waard!

RECHTERKANT COLLAGE

ZARA gebreide kobalt basic trui [ BUDGETTIP]

Ik viel voor de kleur. Zo leuk om deze op een jeans te dragen en dan een beetje erin en nonchalant eruit. Kraagje eronder en klaar! In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Brand for Girls Swat Art sweater

Dit is dé favoriete sweater van Zonne, dus hij mag zeker niet ontbreken en moet ook even benoemd worden;) Kijk maar eens even in deze twee blogs [hier] en [hier] dan zie je twee verschillende stijltjes met deze superzachte trui.

INDEE rode trui met wing [Bristol Poppy]

Dit prachtige exemplaar is zoals alle andere items van INDEE weer het neusje van de zalm. Het is voor onze fashionista tienermeiden enorm stoer en trendy. Kijk eens naar deze foto [hier] dan zie je hoe leuk het staat!

Scotch R’Belle donkerblauw gestreepte gestreepte trui

Deze basic met mooie details is vervaardigd van 100% katoen. Dat zal heerlijk zitten en ook in het voorjaar heeft je mini hier nog plezier van! Zo leuk dat de col en de mouwen prachtig gedetailleerd zijn!

Welke sweater vind jij het leukst?

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks outfitfoto’s van mijn meiden en ook alledaagse bezigheden komen voorbij.
  • Meer blogs lees je [hier] terug

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply