SPOTLIGHTSHOP

De gaafste skikleding shop je bij The Kids Republic!

23 november 2017

JODELAHITIIIII!

Eind november is voor ons traditiegetrouw hét moment om skikleding voor de kinderen aan te schaffen. Alle spullen van vorig seizoen worden eerst nog eens gepast om te zien wie er wat nieuws nodig heeft en wie niet. De skikleding vliegt altijd de winkels uit, dus het is zaak niet al te lang te wachten met shoppen weten we inmiddels uit ervaring. Dit jaar heb ik geluk, Thije past zijn gave Super Rebel set van vorig jaar nog en voor Norah heb ik een prachtige set (mét subtiele dierenprint) van Protest liggen, waar Benthe een aantal jaren terug de pistes mee onveilig maakte. Alleen voor Benthe hoef ik dus op pad…

Sinds een aantal maanden is ons land een supergrote kinderkledingzaak rijker, The Kids Republic in Bilthoven. En ook daar hebben ze een uitgebreide wintersport-collectie voor de kids. Alle grote merken zijn er vertegenwoordigd, van Brunotti tot O’Neill en van Molo tot Protest. En het leuke is dat er ook best al wat met korting te koop is, kijk maar eens op de website.

1. Dit gave skipak van Super Rebel is gemaakt uit één stuk en zit dus heerlijk warm. Het pak is er ook in het oranje en zwart en is al verkrijgbaar vanaf maat 104.

2. De neon-groene jas van O’Neill past overal bij. Kies voor een basic zwarte skibroek, of juist voor een lekker drukke variant.

3. Deze jas van Brunotti was het bijna geworden voor Benthe, dierenprintjes blijven favoriet bij mij. TIP! Er is ook een skipulli met deze print.

4. Natuurlijk gaat je kind goed beschermd de piste op met een helm en een skibril.

5. Thije past zijn gave skipak nog, zowel de broek als de jas zitten dit jaar weer in de collectie van Super Rebel. Beide items vallen netjes op maat en zijn in zwart, oranje en roze verkrijgbaar.

6. In deze opvallende husky jas van Molo herken je je kind uit duizenden op de piste en in de skilift. Altijd handig in die drukke skiklasjes. Je koopt hem nu ook nog eens met een flinke korting!

7. Op de website en in de winkel van The Kids Republic vind je een ruime keuze aan skibroeken. Een zwarte is natuurlijk altijd goed, zeker in combinatie met een felgekleurde jas. Deze skibroek van Protest is unisex en past overal bij.

Skikleding shoppen bij The Kids Republic

Bovenstaande items zijn slechts een kleine greep uit de grote collectie skikleding van The Kids Republic. Voor de deur van hun winkel in Bilthoven vind je een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Er zijn ruime kleedhokjes waar je kinderen uitgebreid skipakken, pulli’s en jassen kunnen passen. Morgenavond (vrijdag) is het koopavond en ook op zaterdag zijn ze de gehele dag geopend (van 09.00-17.00 uur). Shop je liever online? Geen probleem, kijk dan snel op www.thekidsrepublic.nl.

Wil je ons en onze wintersportperikelen ook volgen op Instagram? Dat vinden we erg leuk, je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. Mijn andere blogs lees je hier.

skikleding

skikleding

skikleding

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply