GIRL GIVE-AWAY Jolanda REVIEWS

REVIEW & GIVE-AWAY MISS SOPHIE’S

20 maart 2018

Heb jij al kennis gemaakt met Sophie?

Wij Shopaholieks zijn continu op zoek naar trends, nieuwe merken en stijlen. Zo zagen wij afgelopen winter al het nieuwe merk Miss Sophie’s. Wellicht heb je het al eens voorbij zien komen, online of in een winkel. Wij vonden het zo mooi dat wij het tijd vonden om er wat extra aandacht aan te besteden! Want dit nieuwe merk mag eigenlijk niet ontbreken in je kast! En om het nog leuker te maken, wij mogen ook een outfit weggeven! Kijk en lees je even mee?

Miss Sophie’s is een nieuw merk van Nederlandse bodem maar heeft op het eerste gezicht een wat Franse look & feel. Het merk is speciaal ontworpen voor modebewuste meisjes in de maten 116 t/m 176 en wordt volledig in Europa geproduceerd. Het heeft een wat ingetogen maar chique en girly uitstraling. Je ziet geen knalkleuren als roze en geel in de collectie maar zachte, mooie kleurtonen als grijs, off-white en donkerblauw. De stoffen zijn allen van een fantastische kwaliteit en de items kun je allemaal met elkaar combineren. De stijl van Miss Sophie’s spreekt mij persoonlijk erg aan maar ik was toch wel benieuwd hoe de outfits ons blonde meisje zouden staan. Bovendien hangt haar kast vol met kleurrijke jurkjes en rokjes… Even wennen dus maar extra leuk om hiermee aan de slag te gaan!

Om het merk goed te leren kennen, laten we in deze blog maar liefst 3 outfits zien! We mogen bovendien een complete set weggeven!

De eerste outfit die we je laten zien is een prachtige grijze sweatdress met donkerblauwe spikkels in de stof en mooie sierrandjes bij de schouders. Het is een wat korter model jurk. In de zomer draag je de jurk met blote benen maar nu zou je hem al kunnen dragen met een donkerblauwe leatherlook legging (ook van Miss Sophie’s). Stoer en vrouwelijk! Ik was in ieder geval zeer aangenaam verrast. Wat staat het ontzettend leuk! En volgens dochter Bente is de jurk ook erg comfortabel door de fijne, losse pasvorm.

De tweede set die we mogen passen bestaat uit een jeans short met decoratief kant en een off-white shirt met prachtige details. Het shirt knoop je losjes aan de voorzijde. Ik dacht altijd dat we kleur nodig hadden om haar gezicht wat warmer te maken maar oh, wat staat dit geweldig! Door de sierrand lijkt het wel of ze een ketting draagt… en in combinatie met de off-white tint, krijg ik een heel sereen gevoel. Het jeans shortje geeft weer een zelfverzekerde draai aan de outfit. Een prachtig geheel!

Dan zijn we al bij outfit nummer drie! Een donkerblauwe short met plooitjes combineren we met een wit/blauw gestreept shirt met unieke, opvallende mouwtjes. De short is van een zachte, elastische stof en heeft een iets langer pijpje met een licht froezelrandje. Op deze basis short zijn veel items uit Miss Sophie’s collectie te dragen. Ook in deze outfit kun je als kind lekker rennen, springen en spelen! En deze prachtige outfit mogen we weggeven!

Nu we drie schitterende outfits hebben gepast, kan ik niet anders dan concluderen, Bente is Sophie…

 

SHOPPEN: Denk je zelf nu ook, dat past bij ons, klik dan hier om direct te shoppen. Bente is 131 cm en draagt alles in maat 10 (134/140). Ze zit een beetje tussen de maten in dit seizoen. Voor de beide shorts zou maat 8 ook nog voldoende zijn voor de zomer. Kijk je ook even op de facebookpagina van Miss Sophie’s voor meer inspiratie, foto’s en verkoopadressen?

GIVE-AWAY: Zoals gezegd mogen we een prachtige outfit weggeven!

Hoe maak je kans om te winnen?

  • Like de facebookpagina van Miss Sophie’s
  • Like het instagram account Miss Sophie’s
  • Like de facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je de set wilt winnen,
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met vrijdag 30 maart 18.00 uur. Op vrijdagavond 30 maart 2018 maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Miss Sophie's zomer 2018

Miss Sophie's zomer 2018

Miss Sophie's zomer 2018

 

Miss Sophie's zomer 2018

 

Miss Sophie's zomer 2018

Miss Sophie's zomer 2018

Doe mee en maak kans op deze prachtige outfit!

 

Miss Sophie's zomer 2018

 

Miss Sophie's zomer 2018

 

Ik ben Sophie.

Ik woon in de stad en daar is het heerlijk, ik doe er van alles, ga naar school en sport samen met mijn vriendinnen.

Mijn stijl? Ik hou van een simply basic stijl, puur en tijdloos. 

Ik vind het heel jammer als mijn kleding te klein wordt,

maar gelukkig heb ik nog een jonger zusje, die er dolblij mee is. Stiekem ben ik dan wel een beetje jaloers 😉

Mijn kleding moet comfortabel zitten Ik ga ermee naar school, maar ook naar feestjes.

Ik ben mezelf, ik ben MISS SOPHIE’S

 

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply