GIVE-AWAY

Win een Split and Sit!

5 juli 2018
SPLIT

RELAXT OP ZOMERVAKANTIE

Het is alweer bijna zomervakantie, maar dat hoef ik jullie vast niet te vertellen. In Regio Zuid begint hij zelfs morgen al! Bij een vakantie horen vaak lange autoritten en uit ervaring weet ik dat dat met kinderen niet altijd even zen is… Wij hebben vandaag voor jullie een hele leuke winactie, waarmee je rust op de achterbank kunt creëren en helemaal uitgerust op de plaats van bestemming komt.

Split and Sit

Vorig jaar mochten we voor het eerst een Split and Sit weggeven en omdat wij zo enthousiast waren doen we het dit jaar gewoon weer! Zelf had ik hem nog niet eerder geprobeerd, maar ik vind het een uitkomst! Mijn kinderen zijn nou eenmaal geen brave engeltjes en even een time-out van je broer of zus is soms best wel even fijn. Je zit tenslotte urenlang op elkaars lip.

Wat is de Split and Sit dan precies, zul je je misschien afvragen. Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Het is als het ware een uitvouwbaar tussenschot voor achterin de auto. De kinderen hebben daardoor een eigen afgeschermd plekje om even tot rust te komen. Hij is makkelijk in- en uit te klappen, dus het is niet zo dat ze perse de hele reis afgezonderd moeten zitten. Dat zou wel heel erg ongezellig zijn natuurlijk. Maar mocht er eentje rustig willen slapen, dan klap je het schermpje zo naar beneden. Ideaal! Het waaiervormige schermpje is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en dus veilig voor mens en natuur.

Maar nu het belangrijkste, de give-away! Wil jij een Split and Sit winnen?

Zo doe je mee!

  • Like de Facebookpagina van Split and Sit,
  • Like de Facebookpagina van Shopaholiek,
  • Like en deel het bericht openbaar,
  • Laat in een reactie weten waarom jij (of iemand anders!) de Split and Sit écht moet winnen,
  • Taggen van vrienden vinden we leuk.

Meedoen kan tot en met woensdagavond 11 juli 18.00 uur. Donderdagochtend 12 juli maken wij de winnaar bekend op onze Facebookpagina. Veel succes!

Deze  GIVE-AWAY wordt mede mogelijk gemaakt door Split and Sit.

split

split

split

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply