Geen categorie

Life is a party…Dress like it!

17 november 2017

Buy Now or cry later’…..

Dit is een zinnetje dat regelmatig door mijn hoofd spookt! Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om je kinderen mooi aan te kleden? En ja ik weet het, er zijn natuurlijk veel belangrijkere dingen in het leven. Maar zeker als je kinderen jong zijn en jij als moeder uitkiest wat je kind draagt, kun je dagelijks losgaan op hun outfit, als je hier tenminste net zo dol op bent als ik! Don’t be afraid to sparkle, nou daar ben ik helemaal niet terughoudend in. Want een jasje zoals Benja die draagt op de foto kan al snel ‘over the top’ lijken, maar als je deze met de juiste kledingstukken weet te combineren, heb je al snel een masterpiece aangeschaft , die je veel vaker dan alleen met kerst kunt dragen. Ik bestelde dit jasje online bij Zara. Je kunt er niet vroeg genoeg bijzijn voor de feestdagen, vandaar alvast deze aankoop (altijd een excuus achter de hand). Omdat ik in Utrecht werk koos ik er voor om mijn bestelling af te halen bij het filiaal dat pal tegenover mijn werk zit. Dit bespaarde mij 1. verzendkosten, 2. ik hoefde er niet de hele dag voor thuis te blijven en 3. ik bespaarde mezelf het zoveelste gênante moment, omdat er anders weer een pakketje bij de buren afgegeven zou worden!

Het is altijd weer een spannend moment als 1 van de verkoopsters aankomt lopen met mijn pakketje. Want de vraag blijft toch of iets er in het echt net zo mooi uitziet als op het plaatje. Tot nu toe heb ik nog nooit iets retour gestuurd. Het jasje zat prachtig opgevouwen in een platte box en verpakt in papier. Ik zocht het juiste moment uit om het plakbandje los te maken en voorzichtig het papier open te vouwen. Het liefst strooide ik tijdens het uitpakken meteen mijn gouden sterretjes er overheen, want dat zou dan weer leuk staan op de foto’s 😉 jaja aan alles is van te voren gedacht. Het jasje is met lichtblauw gestippeld satijn gevoerd en het eerste waar mijn oog op viel was het etiket. Er staat namelijk ‘Christmas edition’ in! Voor mij een moment dat mijn hart een huppeltje maakte en mijn brein een seintje kreeg dat het een meant to be momentje was. Kerst leeft namelijk iedere dag in mij. En zodra het november is, ieder jaar weer, is mijn leven een triple macchiato met extra veel glitter.

Op mijn vrije dag vorige week, had ik een koffie-date met collega blogger Anouk. We bezochten samen Kevertje een leuke kinderwinkel in Utrecht. Aan de overkant hebben zij een outlet winkel, waar ik de jeans van IMPS & ELFS voor de helft van de prijs op de kop tikte! Later die dag besloot ik ook nog even langs The Kids Republic te gaan en liep ik een shirt van NOESER tegen het lijf met daarop de tekst ‘WE’RE ALL MADE OF STARSTUFF’. Nou…en toen klopte het plaatje in mijn hoofd. Christmas edition, IMPS & ELFS en Starstuff. Hoeveel sprankels kan een outfit hebben? Dit afgestyled met kerstverlichting, mijn gouden sterretjes, veel te schattige schoenen en een rood geruit overhemd en tadaa…. zie hieronder het resultaat van mijn creatie!

En? Wat vind je ervan? Deel gerust je mening onder dit blog op Facebook  want ik vind het natuurlijk leuk om te horen of het in de smaak valt.

Je kunt mij ook dagelijks volgen op Instagram (een zeer verslavend social media kanaal 😉 waar ik dagelijks met allerlei andere creatieve mama’s communiceer. Join the club zou ik zeggen!

Colbert met slinger

Shine is my favorite color ‘Marc Jacobs’

 

Colbert met broek

The joy of dressing is an art ‘John Galliano’

 

Broek

Like a Boss

 

Schoenen

Shoes are like ice-cream, there’s always room for more

 

stapeltje kleding

So….

 

benja 2 in colbert

He’s tender and bashful but boyish and brute…impossibly clever and cunningly cute

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply