Geen categorie

Op visite bij VIP KIDZ – Experience Store

9 september 2015
Op visitebij

Nieuw in modeland, de Experience Store van Vip-Kidz.com

Nederland, of eigenlijk moet ik zeggen Europa is, een kinderwinkel-beleving rijker. Sinds begin september is er een uniek winkelconcept op het gebied van kindermode bij gekomen:  Vip-Kidz.com. Eigenaresse Annemieke Wemmers vertelt ons hoe ze op dit idee gekomen is.

“Ik denk dat het winkelen de komende jaren gaat veranderen, er komen twee verschillende type klanten; de klant die alleen online koopt en de klant die toch echt nog wel even wil winkelen en de kleding wil voelen, passen en inspiratie wil op doen. Deze combinatie heb ik gerealiseerd; Vip-kidz.com, de Experience Store“. 

Ik hoor jullie al denken: “wat houdt dit concept nu dan  precies in?” Ik ga het jullie proberen uit te leggen. In deze “stenen winkel” kun je niets kopen. Nee, echt niets.  Er zijn geen kassa’s en ook geen verkoopsters aanwezig.

Wat kun je er dan wel? Je kunt de kleding zien, voelen, aanpassen bij je kind, om advies vragen aan de stylistes, je kind op de foto laten zetten en inspiratie op doen. Dit alles is gewoon gratis en die leuke gemaakte foto’s krijg je ook nog eens gratis gemaild. Voor kinderen is er van alles te doen, ze hebben echt gigantisch uitgepakt. Denk aan I-pads met de nieuwste games, een mini-bioscoop met de laatste films en een professionele fotostudio met kapster en visagiste. Als een compleet model staat je kind te stralen in de zelf uitgekozen look. Zelfs de achtergrond van de foto is zelf te kiezen, van stoer tot buitensfeer. Zo kom je samen met je kind en de styliste tot inspiratie.

Mocht je een bezoek hebben gebracht aan de winkel; je gaat dus met lege handen naar huis, nou ja niet helemaal, je krijgt altijd een goed gevulde Goodiebag mee naar huis die elke maand wisselt qua inhoud. De kleding die je kind namelijk in de winkel heeft gepast, heet binnen dit concept “het showroom model” en blijft dus het hele seizoen in de winkel hangen om te passen, te voelen enzovoort.

In de winkel zelf kan de klant samen met de styliste online de gewenste kleding bestellen. Maar natuurlijk ook vanaf je luie stoel thuis. Bestellingen die gedaan zijn op werkdagen voor 23.45 uur, worden gegarandeerd de volgende dag bij je thuis bezorgd. Zelfs als je in België of Duitsland woont. “Daarmee zijn we echt de snelste op het gebied van kinderkleding”, vertelt Annemieke trots.

Maar, wat volgens Annemieke het belangrijkste is; alles mag in deze (online)winkel maar niets moet.  Alles draait bij Vip-Kidz om service, de klant moet zich echt klant voelen, zowel online als in de winkel. Want natuurlijk ben je niet verplicht iets te kopen, je mag ook een bezoek brengen aan de winkel om inspiratie op te doen. Ook de service op het gebied van klachtafhandeling weet Vip-Kidz zich te onderscheiden. Mocht er iets niet in orde zijn, dan lossen ze dat meteen op.

De winkel is bewust maar twee dagen in de week geopend, op vrijdag van 09.00 – 21.00 uur en zaterdag van 09.00-  17.00 uur. “Deze twee dagen is het echt een feestje”, aldus de eigenaresse.

De winkel is leuk voor meiden maar zeker ook voor de jongens. In de winkel is er bewust gekozen voor een stoere look met als eyecatcher een zee container in het midden van de winkel !! Vooral de mini-bioscoop valt bij de kinderen goed in de smaak. De mama’s heerlijk aan de koffie die de collecties zowel op een van de vele I-pads als live kunnen bekijken.  Zie dan je kinderen maar weer eens mee naar huis te krijgen. De films zijn overigens ook nog eens top-films, net uit de bioscoop.

Welke merken verkoopt Vip-Kidz.com? Er is een keuze gemaakt voor een 15-tal topmerken die heel breed zijn ingekocht.  Voor dit moment zijn dat de merken Ninni Vi, Quapi, Jubel, Sturdy, Vingino, Geisha, Stones & Bones, Someone, Dutch Dream Denim maar ook nieuwkomers als Waaaw, Lovestation22 en TopItm zijn van de partij. Annemieke verwacht komende zomer de collectie uit te breiden met nog drie topmerken. “Dan is het voor nu even compleet. We willen geen 100 merken winkel worden en kiezen bewust voor een hele ruime keuze uit de collectie van de topmerken”.

Annemieke nodigt iedereen van harte uit om een keer langs te komen bij de stenen winkel, midden in de polder, bij Bleskensgraaf. Ook het parkeren kan gratis en voor de deur. Digitaal ben je zeven dagen per week, 24 uur per dag welkom. Bestel je online dan kun je meesparen middels het online spaarsysteem waarmee je snel credits opbouwt, die je weer kunt verrekenen met een volgende aankoop.

“Want het nieuwe winkelen is een beleving”, aldus Annemieke.

Wij van Shopaholiek zijn erg enthousiast over dit concept en denken dat Annemieke heel goed gekeken heeft wat er leeft op modegebied. We wensen haar heel veel succes met deze vernieuwende formule!

Nieuwsgierig geworden?

We mogen alle volgers van Shopaholiek Kids Fashion Blog net iets voordeliger kennis laten maken met dit nieuwe online winkel concept; bestel je voor woensdag 16 september, en gebruik je de code – verzenden – dan betaald Vip-Kidz.com de verzendkosten*.  Ik zou zeggen, blijf in je luie stoel en kijk snel op de website van Vip-Kidz.com!

Heel binnenkort komt Vip-Kidz weer langs op onze kidsfashion blog, dus vergeet niet alvast hun Facebookpagina te liken!

 

image001image002

image003 image004i pads

image005 image007

 

opening

* normaal is het gratis verzenden vanaf 50 euro, check de voorwaarden op de website.


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply ariaene 9 september 2015 at 20:53

    Wat n geweldig concept! Denk dat ik dat binnenkort maar ns met de kids naartoe rij! Ben absoluut enthousiast gemaakt!

  • Leave a Reply