GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

Comfy Tuniek Jurken!

6 november 2017
collagekopie

Warm en comfortabel!

Je ziet ze heel veel deze winter.. de lekker warme, comfy tuniek jurken. Over het algemeen hebben ze de lengte van een jurk maar de vorm van een trui. Ze zijn meestal zacht van binnen en door het losvallende model zijn ze heerlijk draagbaar. In deze blog laten we een aantal prachtige varianten zien, die je nooit meer uit wilt doen…  Kijk je mee?

  1. Een mooi aansluitend sweatjurkje van het hippe merk TOPitm in een zeer zachte grey melee stof met capuchon. Het jurkje is makkelijk in gebruik doordat het shirtje aan de binnenkant vast zit aan het jurkje, dus eenvoudig aan en uit te trekken en meteen klaar! Je shopt jurk Doortje hier.
  2. Een turquoise tuniek jurk van Waaaw met lange mouwen van een fijne stretchstof. De jurk is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Je maakt je outfit af met een zelf te kiezen bloem of patch. Je shopt deze prachtige jurk hier.
  3. Een stoere sweatdress met een ronde hals van het merk Jake Fischer, model Marlee. Deze zachte navy gemeleerde sweatdress heeft een all over print van sterren en 2 steekzakjes. De brede elastische boorden hebben twee glitter strepen en de onderkant van de jurk heeft twee splitjes. Verkrijgbaar in 2 kleuren! Shop deze jurk hier.
  4. Flower bomb! Hoe gaaf is deze sweatdress met flower allover print? Combineer deze fijne sweatdress met een maillot of een stoere leatherlook legging. De jurk is van het merk Little Miss Juliette en je shopt deze kleurige jurk hier.
  5. Ook deze winter mogen streepjes niet ontbreken in je kast. Kijk zeker even naar deze mooie jurk van Waaaw met zwart/witte streepjes en afgewerkt met een merklogoband in rood/bordeaux. Kies voor een grote kleurige bloem als applicatie voor een extra feestelijke uitstraling. Klik hier om te shoppen.
  6. Een donkerblauwe sweatdress van Indian Blue Jeans, model sweatdress Get. Deze hippe jurk heeft bronskleurige strepen op de bovenarm en een tekst van bronskleurige pailletjes op de voorzijde. Leuk te combineren met een leatherlook legging en stoere laarsjes! Je shopt de jurk hier.
  7. Heerlijk comfortabel aansluitend meisjesjurkje, genaamd Afke, in de streep navy/red van het merk TOPitm. Dit jurkje heeft op de voorkant een leuk opgestikte applicatie. Door de fijne rib is het jurkje elastisch en draagt comfortabel. Klik hier om te shoppen.
  8. Een grijze tuniek jurk van het merk Ninni Vi! De heerlijk zachte jurk heeft een bedrukking NY (New York). De jurk heeft een sportieve uitstraling! Je shopt deze jurk hier.

Als je me nu vraagt, welke zou je zelf kiezen..  dan moet ik hard nadenken…  iedere jurk heeft wel iets extra’s..  dus ik ga niet kiezen. Dat laat ik aan jou over! Voor welke jurk ga jij??

 

Wil je me volgen op Instagram? Je kunt me vinden door hier te klikken. Meer blogs van mij lees je hier.

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply