SPEELGOED TIPS

Welke Disney Prinses is de favoriet van jouw dochter?

2 november 2017

Ariël en Elsa in the house!

Mijn dochters zijn gek op verkleden. Als dieren, superhelden, maar zoals het echte meiden betaamd natuurlijk het allerliefste als prinsessen. Belle, Assepoester en natuurlijk Elsa, allemaal hebben ze de revue al eens gepasseerd. Het grappige is dat kleine Norah ook al een duidelijke favoriet heeft, namelijk de Kleine Zeemeermin Ariël. Of dat nou komt doordat zij zo’n mooie mermaid is of door haar bos rode haren weet ik niet, het is vast een combi van beide. Dat Norah zelf ook roodharig is, maakt het extra leuk, want die pruik heeft ze eigenlijk helemaal niet nodig wanneer ze zich verkleedt!

Zus Benthe daarentegen blijft vasthouden aan Frozen, met natuurlijk de helderblonde Elsa als topper. Let it gooo klinkt nog regelmatig door het huis, al neemt de fascinatie wel wat meer af de laatste tijd (en daar is deze mama niet zo rouwig om ;-)).

Volgende maand gaan we met het hele gezin naar Disney on Ice*. En wie zullen daar ook schaatsen? Juist, Elsa én Ariël! Norah heeft het er nu al over, al weet ze natuurlijk nog niet echt wat ze ervan moet verwachten.

Wat we haar voor Sinterklaas willen geven was ons al wel snel duidelijk. Deze superleuke prinses Ariël pop van Hasbro ligt al klaar voor in de zak van Sinterklaas op 5 december. Ze is gek op de speelpoppen van haar zus, dus ik verwacht dat ze heel blij verrast zal zijn. Hopelijk heb ik de cadeautjes dit jaar goed genoeg verstopt en krijgen we niet weer een ongelovige erbij… 😉

Heeft jouw dochter een andere prinsessenvoorkeur? Dat kan natuurlijk ook, deze pop is er diverse varianten!

We zijn benieuwd welke Disney Prinses de favoriet van jouw dochter is! Laat je het ons weten onder het Facebookbericht van deze blog? Een foto erbij vinden we altijd leuk!

* Er zijn nog tickets voor Disney on Ice beschikbaar! Deze bestel je hier.

Kom je mij ook volgen op Instagram? Je vindt mij, “Elsa”, “Ariël” en zoon Thije via @anouk_klaassen. Mijn andere blogs kun je hier teruglezen.
Ariël

Ariël

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply