GIRL Hanneke REVIEWS

Review Quapi Kids, winter ’17

9 oktober 2017
header3

MAKE YOUR QUAPI DREAMS HAPPEN

De herfst is een feit en laat dat nou net het seizoen zijn waar ik ontzettend van kan genieten. De natuur is momenteel prachtig en de maand oktober kleurt altijd mooi bij de haarkleur van mijn kinderen vind ik. Én, we kunnen nu eindelijk al dat moois voor het najaar en de winter uit de kast trekken! Vandaag laten we jullie graag een hele mooie set van Quapi Kidswear zien. Wij zijn al een tijdje fan van Quapi en deze set laat zien waarom!

Eerder schreef ik al een blog over Quapi boys. Deze lees je hier. En Benja, van Renate, liet ons al een een prachtig setje zien van Quapi baby. Deze kun je hier nog eens bewonderen!

Het eerste item dat ons opviel, bij het uitkomen van de nieuwe collectie was het stoere, blauwe vest ‘Gera true blue’. Ideaal om nu ook nog als jasje te dragen. Het vest heeft tal van leuke details zoals het patroon op de mouwen, de felgekleurde strepen op de boorden en de stoere, roze zakken en rits. Extra opvallend is de tekst “Make your Quapi dreams happen” op de achterkant. Kortom, een heerlijk eigenwijs jasje!

In dezelfde print als de mouwen van het vest draagt Aukje een rokje. Extra leuk aan deze rok ‘Giona blue zebra is het opvallende model met een speels overslag effect. Erg leuk zijn de fel groene biesjes en de gekleurde touwtjes. Verder heeft het rokje 2 roze steekzakken. Een echte topper dit!

Op het rokje draagt Aukje het groene shirt ‘Gerika green’. Het heeft een prachtige felle kleur en matcht exact met de groene detais in het rokje en het vest. Op het shirt staat de toepasselijke tekst ‘We have so much Quapi fun’ want hier word je gewoon helemaal vrolijk van!

Om het geheel af te maken draagt Aukje de set met een van de bijpassende maillots uit de collectie. Wij kozen voor de ‘Gunna’ omdat de kleuren in de hele set terugkomen. De maillot heeft, net als de rest van de set, een prachtige kwaliteit en zit Aukje als gegoten. Aukje wilde nooit maillots aan. Ze vond het vreselijk zitten. Maar deze draagt ze heel graag!

De prachtige laarsjes die Aukje bij de set draagt zijn van Braqeez. Binnenkort lees je daar meer over!

FACTS:

  • Aukje is 124 cm lang en draagt de hele set in maat 122/128. Het valt goed op maat. De maillot valt iets ruimer. Bij twijfel zou ik voor de kleinste maat kiezen.
  • Met de hele collectie van Quapi kun je eindeloos combineren. Ideaal dus!
  • Quapi is verkrijgbaar in maat 92 t/m 164. En voor de allerkleinste is er ook nog Quapi Baby!
  • De naam Quapi is afgeleid van het Spaanse woord Quapo, wat knapperd betekent.
  • Er zijn ook heel veel leuke, bijpassende asseccoires van Quapi verkrijgbaar, zoals deze leuke haarbandjes en deze sjaals!

SHOPPEN: vestroklongsleevemaillot

Je kunt meer van deze foto’s en nog vele anderen zien als je mij volgt op instagram @Hanneke

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan even hier.

QuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapiQuapisponsored-post


Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply