BOY TREND

Knalt jouw zoon deze winter ook in het ROOD?

28 augustus 2017
rood

VANDAAG IS ROOD!

Dat rood een van de trendkleuren is dit seizoen is jullie vast niet ontgaan. Niet alleen de meiden kunnen hun hart ophalen, ook voor de boys is er genoeg leuks te shoppen.

Neem bijvoorbeeld het rood uit de nieuwste collectie van Nik&Nik, een hele diepe en heldere kleur. Sweaters, shirts en overhemden, het is weer moeilijk kiezen. Omdat de teksten niet helemaal mijn ding zijn deze keer, koos ik voor Thije voor een effen rood longshirt. Deze lange shirts voor jongens zagen we afgelopen zomer al en blijven ook deze winter een trend. We combineren hem met een lange hoodie, voor een echte relaxte skaterlook. Mijn zoon is erg sportief en loopt dat ook de hele dag met zijn skateboard of soft voetbal. Lekker buiten spelen in deze rode look is dan ook geen straf.

Ook bij andere merken is veel rood te spotten. Zo zag ik oa rood bij Mortenz (je weet wel, het broertje van Ninni Vi ;-)). Het rode doorknoop vest is mijn absolute favoriet! Sinds afgelopen week ligt deze gave collectie in de winkels. Hebben jullie er al iets moois van aangeschaft?

Ook tijdens mijn shoprondjes door Friesland afgelopen vakantie kwam ik veel rood tegen. De klassieke geruite overhemden zie je bij veel merken terugkomen. Deze van Scotch Shrunk, een van mijn favo merken, heeft een prachtige pasvorm en is gemaakt van dik zacht flanel. Bij Retour en Indian Blue Jeans was rood ook echt de kleur die eruit sprong voor mij. Bij de jongens maar ook bij de meidencollecties overigens. En wat dacht je dan van de winterjas van Vingino? Die bontkraag hè, zo tof! Het is dat Thije echt geen jas meer nodig heeft, maar anders…

Shoppen

De items uit bovenstaande collage shop je onder andere bij Woods en/of Kixx Online.

Blogger Anouk

Wil je mijn eerdere blogs ook lezen? Leuk! Je vindt ze hier. Ook ben ik natuurlijk actief op Instagram (@anouk_klaassen) en deel daar mijn favoriete outfits, vakantie- en persoonlijke foto’s. Kom je me volgen?


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply