NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

Ninni Vi Wintercollectie nu online!

24 augustus 2017
Ninni Vi wintercollectie

NINNI VI WINTERCOLLECTIE 2017 / 2018

Via Kixx Online

Jaaa het is zover en as we speak zit ik natuurlijk klaar met cappuccino, laptop en zweet op mijn rug. Waarom? Nou, de Ninni Vi wintercollectie is zojuist online gegaan!

Als echte fan loopt het water me weer in de mond bij het zien van al dat moois. Sweatjurken, rokjes – wijd en aansluitend – mooie longsleeves en shirtjes en verrassende doorknoopjurken. Maar mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de verrassende skinny sportbroeken en te gekke ‘fabulous’ sweaters. Een mooie aansluitende broek en trui van een prachtige glansstof waarmee je dochter er zelfs op een lazy Sunday helemaal fashionably en comfy bij loopt. Uiteraard hoef je dit niet als combi te dragen en kan de broek ook super met een shirtje en vestje gecombineerd worden voor een wat meer preppy look. Of de sweater op een rokje.. of of of… Het is weer eindeloos te mixen en matchen. De kleuren kobaltblauw, geel, donkerroze en grijs worden afgewisseld met leuke letterprints van wereldsteden en hippe kreten. In mijn eerdere sneakreview noemde ik de army invloeden al en de prachtige shiny stoffen die zijn gebruikt. Opvallend is ook de afbeelding van een tijger, maar dan even anders dan anders. Nieuw deze collectie zijn de maillots, wat mij betreft een echte musthave!

Nou, ik ga jullie verlaten, want ik ga nu als een malle mijn mandje bij Kixx Online volgooien!

Shoppen

Weet je wat helemaal leuk is? Bij Kixx Online betaal je GEEN VERZENDKOSTEN op de nieuwe collectie van Ninni Vi! Dus mocht je na die eerste stress-sessie nog wat vergeten zijn, kun je dat gewoon nog bestellen zonder extra kosten te moeten betalen. Pfieuwww.. daar houden wij van!

Laten jullie ons op Facebook weten wat jullie geshopt hebben en wat jullie ultieme favoriet is deze winter?

Shopze voor nu en daarna lekker even uitpuffen op de bank, jullie hebben het verdiend!

Blogger Anouk

Als echte Ninni Vi fan, zal ik op mijn Instagram account (@anouk_klaassen) uiteraard delen wat ik voor mijn dochters heb geshopt, volg je me daar al? Mijn eerdere blogs lees je hier terug.

Ninni Vi wintercollectie

Ninni Vi wintercollectie

Ninni Vi wintercollectie

Ninni Vi wintercollectie

Ninni Vi Wintercollectie

Ninni Vi wintercollectie

Ninni Vi wintercollectie

Ninni Vi wintercollectie

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply