Angelique BUDGET

Fall budget tip van Anne

24 juli 2017
FALL

Anne spotte het eerste budget item al voor de herfst. Een key-item mag in de kast van je kids niet ontbreken. Anne laat jullie zien hoe je de metallic-trend een tikkie verzacht. Maar eerst genieten we uiteraard nog even van een welverdiende zomer: laat die zon nu maar komen! Dank je Anne! En mocht jij ook een leuk tip hebben: mail ons dan!

Mijn pre-fall- budget topper

“IJsjes, zon, zee en strand, dat is alles waar ik nu mee bezig wil zijn. Op mijn strandbedje lees ik alle magazines en wat staat daar in? Euh ja, de mode van aankomend winterseizoen. En al die nieuwsbrieven in mijn mailbox, ook al vol van de nieuwe collecties. Nu las ik dat zilver het nieuwe kleurtje in de damesmode gaat worden, ik zit zelf eigenlijk in team goud dus ik ben benieuwd of ik het in het echt ook leuk vind.

Toen ik van de week even een kadootje voor een kinderfeestje ging halen bij de Hennes en Maurits zag ik daar al de eerste items liggen. En wat schitterde daar zo mooi. Ohh een zilveren plooien rokje! Zilver, maar zo tof en slecht 12,99!

Ik dacht meteen aan leuke combinaties. Panter printje, een blauw t-shirtje, spijkerjasje, roze mohair trui. Ja dit rokje kan je met alles combineren.

Hierbij een leuk voorbeeld met een oker kleurig vest, blauw T-shirt en mijn ultimate (ook budget) luipaard gympen! Als het straks ergens in oktober dan koud gaat worden doen we er een leuke kniekous onder, want maillots en winterjassen daar wil ik nog niet aan denken. Het rokje valt een tikje lang, Emily draagt een maat 122-128 bij een maat 128. Als je dit te groot koopt word het snel lijzig.

Zo duik ik weer strandbedje op en Emily trekt haar bikini weer aan!

Fijne vakantie.”

313e21c1205b9da7f00d3fd12edde5ad

thumbnail_hennes-01


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply